Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-15, 21:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα! τελικά το Σαββατο το εφτιαξα το συστημα, θα πω εδω μερικα γενικα πραγματα γιατι θα κανω ενα tutorial (στην γνωσιακη βαση δεδομενων) για οποιον ενδιαφερεται.
1.Καταρχην το μοτερακι πισω ειναι λιγο μεγαλο και ογκοδες και δεν χωραει το πλαστικο καλυμμα, για να μην το πετσοκοψω δεν το εβαλα καθολου, εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να λειπει.
2.Επειδη η διαδρομη που κανει το μοτερακι ειναι μικροτερη απο την διαδρομη που εκανε ο μοχλος απο μεσα θελει περισσοτερο σφιξιμο δλδ ο μηχανισμος με το ελατηριακι πρεπει να ειναι απο πριν λιγο μαζεμενος ωστε να μπορει να το ανοιξει με την μικρη διαδρομη που κανει.
3.Η επαναφορα τελικα γινεται απο το ελατηριακι το μοτερακι δεν εχει ελατηριο επαναφορας.
4.Οι οδηγιες που ειχε μαζι ηταν για τα μπαζα, ειχε αλλες το ρελε και αλλες για το μοτερακι που εδειχναν το ρελε και η μια ελεγε αλλα πραγματα απο την αλλη! επισης λαθος συνδεση διακοπτακι με ρελε και δεν δουλευε τπτ. Αλλαξα εγω την συνδεσμολογια και την εκανα να δουλευει.
Τωρα δουλευει και απο το κουμπι μεσα που αφησα κατω απο το τιμονι στο κενο του πλαστικου επειδη δεν ηθελα να τρυπησω κατι και δεν ειχα διαθεσιμες τρυπες, τις εχω πιασει ηδη με τα αλλα που εχω βαλει (πισω καμερα, ψεκασμος i/c).
To μονο που δεν ειχα μαζι στο πακετο ηταν μια προσθετη ασφαλεια με θηκη για το ρελε που την βρηκα free.

Απάντηση με παράθεση