Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Τώρα το αν έπρεπε να τρέξω σίγουρα δεν έπρεπε αλλά δεν κολλάω έγινε και στάθηκα πολύ καλά για τα δεδομένα.
Όχι χρήμα δεν είχε η κόντρα το παιδί που έχει το honda έχει κανένα μήνα που το αγόρασε καί ήθελε να κάνει ένα πάτημα φιλικό με κάποιο 1600cc ατμοσφαιρικό στην ίδια κατηγορία. Τώρα αν ήταν με χρήμα σίγουρα θα πήγαινα με 15αρες στραγκα βενζίνα και σίγουρα το πίσω καθησμα θα το έβγαζα μιας και στα corolla g6 ειναι πολυ βαριά. και θα έτρεχα μόνο ρολαριστα δεν θα ρισκάρω με αυτό το σασμαν να κάνω εκκίνηση από στάση.
Στο 2 πάτημα ρολαριστα αν τελικά κουμπονε η 3η θα ήμουν μπροστά αλλά δεν πειράζει μόνο που ήμουν δίπλα μου είναι αρκετό.
Πολύ ωραί αίσθηση πάντως από την μία να ακούς το v-tec και άπο την άλλη τα τετραπεταλουδα.
Και μια φωτογραφία από το BOX αλλά με πολύ κακή εκκίνηση και 18m 3.1 πιστεύω άνετα το κάνω 2.5. Οπότε το αμάξι είναι στο 15Αρι. Ο χρόνος αυτός είναι με κακή εκκίνηση σχεδόν γεμάτη βενζίνα 16 αρες και γενικά νορμάλ αμάξι με τον ήχο του με όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 13-05-15 στις 14:36.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|