Αν το ειχε ο μηχανικος ως project car ΚΑΛΩΣ το ειχε και ΜΠΡΑΒΟ του για να δειχνει την δουλεια του στους πελατες!!!
Απλα ολοι αντιλαμβανομαστε οτι ενας πελατης δεν μπορει σε καμια περιπτωση να ακολουθησει τον ιδιο δρομο με τον μηχανικο ,1ον λογου κοστους και 2ον λογω χρησης!!!!
Τωρα στα ΚΤΕΟ και ΜΠΛΟΚΑ συγγνωμη αλλα εχω το ΔΙΚΟ μου Punto GT που και φτιαγμενο ειναι και 300 αλογα ειναι και ΚΤΕΟ περναει κανονικα αφου εχει ρυθμιστει για αυτο ακριβως τον σκοπο να εχει MAF και καταλυτη και να ειναι οκ!!!
Για μενα βελτιωση και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ειναι εννοιες ταυτοσημες και η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ πρεπει να ειναι κοκκινη γραμμη για ολους μας!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Και επειδή θέσαμε και το ζήτημα του ελέγχου και νομιμότητας, χθες βράδυ φεύγοντας από το κορίτσι πριν βγω από Κηφισιά στην Εθνική προς Αθήνα, με σταματάει βανάκι Τροχαίας με 2 μηχανές ΔΙΑΣ... άδεια δίπλωμα ασφάλεια, μέτρηση καυσαερίων, έλεγχος φιμέ για βεβαίωση και αυτοκόλλητα, άνοιξαν καπώ να τσεκάρουν αριθμό πλαισίου και κωδικό μηχανής και εν τέλει κατέληξαν ότι τους ενόχλησε και η εξάτμιση μου, τους είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το τελικό μου είναι ΤΟΥΟΤΑ, ζήτησαν μέχρι τρίγωνο και φαρμακείο και μου είπαν καληνύχτα και έφυγα... (άει στα διάλα πια)
|
Προφανως το δικο σου δεν ειναι 190 αλογα ομως???
Και φυσικα ΑΝ ηθελαν να σε ταλαιπωρησουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οπως μονο αυτοι ξερουν , θα μπορουσαν και το ξερεις καλα!!!
Καλα ειναι να μην κανουμε μαγκιες ,ποσο μαλλον να τις παροτρυνουμε κιολας γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος και δεν ειναι σωστο!!!
Στην τελικη ο καθενας ειναι υπευθυνος και υπολογος για τις πραξεις του αλλα οχι αν αυτες ειναι παρανομες να αποτελουν και παραδειγμα προς μιμιση και ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ αναφερομαι σε εσενα ,μην το παρεις προσωπικα ,απλα μου δοθηκε η αφορμη να το πω!!!