Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-05-15, 11:54
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τετοιο αμαξι εγινε, λειτουργησε, για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα, με πολλες χιλιαδες ευρω...πριν μερικα χρονια...και αμφιβαλλω αν υπηρξε άλλο μετά απο αυτό!!! Και εννοείται ήταν του μηχανικού που μας κάνει τους υπερκυβισμούς, και εννοείται δούλευε κ κάτω από τις 3000χλμ, όσο για ΚΤΕΟ και μπλοκα, ναι χαίρω πολύ... (ποιο πειραγμένο περνάει τα κτέο και τα μπλόκα;;; χαχαχα)... μια χαρα ειναι ο απλος υπερκυβισμος με φουλ εξτρα... για να μη κλαίμε ούτε μοτέρ ούτε ευρώ!!!

Και επειδή θέσαμε και το ζήτημα του ελέγχου και νομιμότητας, χθες βράδυ φεύγοντας από το κορίτσι πριν βγω από Κηφισιά στην Εθνική προς Αθήνα, με σταματάει βανάκι Τροχαίας με 2 μηχανές ΔΙΑΣ... άδεια δίπλωμα ασφάλεια, μέτρηση καυσαερίων, έλεγχος φιμέ για βεβαίωση και αυτοκόλλητα, άνοιξαν καπώ να τσεκάρουν αριθμό πλαισίου και κωδικό μηχανής και εν τέλει κατέληξαν ότι τους ενόχλησε και η εξάτμιση μου, τους είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το τελικό μου είναι ΤΟΥΟΤΑ, ζήτησαν μέχρι τρίγωνο και φαρμακείο και μου είπαν καληνύχτα και έφυγα... (άει στα διάλα πια)

Ουπςςςς... έγινααα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 13-05-15 στις 14:22. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση