Το πάτημα με το Honda έγινε μόλις τώρα. Το παλικάρι ήρθε με ξεβρακομενω σαλόνι ούτε μοκετα δεν είχε μόνο θέση οδηγού 15 ζάντες μαμά. Φίλτρο τον γνωστό που είναι σαν μπαλόνι ανθρακονημα. εξάτμιση από μπροστά μέχρι πίσω εκτός χταπόδι. Και βενζίνα τέρμα κάτο λαμπάκι. Από την άλλη εγώ μιας και με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή μόλις είχα βάλει 40 ευρώ βενζίνα 16 ζάντες και το σασμαν από το G6 και φυσικά φουλ γεμάτο σαλόνι 1200+ κιλά το corolla.
1 πάτημα από στάση 1 αμάξι μπροστά το Honda. Κακή εκκίνηση για εμένα μιας και δεν έχω στροφόμετρο και πήγαινα με των ήχο του μοτέρ και τα km.
2 πάτημα ρολαριστα από τα 70 είμαι μπροστά μισό αμάξι χάνω αλλαγή 3 την κουμπονω με δεύτερη προσπάθεια αλλά ήρθε δίπλα μου στα 400 ήμουν στην πόρτα του συνοδηγού.
Αλλά πιστεύω δεν ήταν δίκαια κόντρα είναι που είναι ποιο ελαφρύ σκάφος το honda μου ήρθεκαι ξεβρακομενω πάλη καλά που δεν έβγαλε και προφυλακτηρα. Αλλά του είπα θα ανοίξουμε ακόμα μια φορά όταν θα βάλω 5αρι σασμαν και 15 ζάντες.
Περιμένω τα σχόλια σας.
Πάντως για εμένα και όσοι ήταν παρόν λέγανε ότι είσαι νικητής και ότι το αμάξι πάει πολύ καλά.
|