Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Εγω ρωτησα γιατι απλα θελω να χαμηλωσει ελαφρα το αυτοκινητο και να περιοριστουν ελαφρα οι κλισεις χωρις να χαθει ιδιατερα η ανεση ουτε υπαρχουν απαιτησεις για να γραφω χρονους σε στροφιλικια και πιστες (μιας και το αμαξι οδηγειται κατα 98% μεσα στους βομμβαρδισμενους δρομους της Αθηνας κι οχι σε επαρχιακους δρομους και πιστες), ενω σημαντικος παραγοντας ειναι και το κοστος.... Ειτε ultra sr βαλεις με τριποντα ελατηρια..,ειτε AGX με τα μαμα ελατηρια ( εφοσον αυτα δεν εχουν κατσει) Πας αρκετα πανω απο τα 500 ευρω μονο αγορα...και αν συνδυασεις τα AGX με αγορα τριποντων ελατηριων .. τοτε μπαινεις σε κοστη που πλησιαζουν τις φθηνες coilover.....Γιαυτο ρωτησα αν εχει κανεις εντυπωσεις απο τα vogtland γιατι φενεται ενας καλος συμβιβασμος κοστους-αποδοσης..
|
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ultra sr οπως λεει και ο φιλος Κωστας και εισαι αρχηγος...εγω τα φοραω με H&R και ειμαι μια χαρα... εγω πριν κανα 2 χρονια που τα εβαλα τα βρηκα 320 ευρω.... φορας κι ενα eibach που ειναι πιο φθηνα απο τα H&R και εχεις αναρτηση πολυ καλη για πολλα χρονια (μιας που δε το ζοριζεις και πολυ)... κι οταν θα χρειαστει να στριψεις θα εισαι κυριος... τα H&R τα φορουσα και με excel-g..δεν ηταν κακος συνδυασμος αλλα προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα αρκετα ανωτερο αμορτισερ...