Tα Vogtland θα σου προτεινα να εβαζες ελατηρια που ειναι και αρκετα προοδευτικα. Για τα αμορτισερ εχω ακουσει σε αρκετους και ειδικα προς opel μερια που ειχαν βαλει vogtland και κοπαναγαν αρκετα, περιεργως και συγκριτικα με κονι κιτρινα που εχουν και λιγο τη φημη του κοπανηματος μεχρι να τα επισκευασεις. Με τα κονι εγω δεν ξετρελαθηκα κιολας και κοπαναγαν αρκετα για τα γουστα μου. Δε με απογοητευσαν παντως σε στροφιλικια και οταν πρωτοτουρμπισα. Ultra SR αν το ψαξεις μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα. Ειχα αγορασει για το Daewoo που ειχα παλια τα Ultra κοντα στα 300 οταν εξω ειχαν 500κατι.
Επισης, μιας και δε σε βλεπω να το κυνηγας και το αμαξι και βαση αυτου που λες οτι οδηγειτε στους δρομους της αθηνας, γιατι απλα δε βαζεις τα kayaba excel-g που ειναι σαν τα μαμα και φθηνα. Ουτως η αλλως τη δουλεια σου θες να κανεις και δεν ειναι και κακα αμορτισερακια. Βαζεις και ενα τριποντο και καθαρισες.. Αλλα το ξερεις οτι χαμηλωμα = κοπανημα, δε γινετε διαφορετικα. Εκτος αν βαλεις coilover :P Οπως εγω, και το αμαξι δεν κοπαναει απλα πουθενα και αν ρυθμιστει και σωστα καθαρισες απο το θεμα αμορτισερ μια και καλη. Και ρυθμιζεις και το χαμηλωμα οσο το θες.
|