Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-15, 13:08
Το avatar του χρήστη nikos gtcc
nikos gtcc Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 139
nikos gtcc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγορινα, ασε το τουρμπο θα ελεγα...παρε ενα 14αρι μοτερ με λιγα χλμ αν βρεις και υπερκυβισε το με πιστονια μετα το 2004 (κοινως 8τρυπα και βελτιωμενα), φτιαξε μια καλη κ σωστη εξατμιση κ ενα σωστο προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο που προγραμματιζεται... στρωσε το αμαξι να το χαρεις μεχρι 160 αλογα...

και οταν μετα απο καιρο ηρεμησεις κ αν δεις οτι δεν σου φτανουν τα αλογατα... κανε ενα light turbo με τα μαμα εντοσθια και παιζοντας μονο με εξατμιση κ περιφερειακα... πχ τον αγραφο που ηδη εχεις... και θα εισαι μια χαρα safe για πολυυυυ καιρο!!!!

Τα 50αρικα δεν τα κανει κανενας κWl0ς αλλα πολλοι μαστοροι δεν το βλεπουν ετσι... τλχ το παληκαρι που εγω εμπιστευτηκα οταν τον χρειαστηκα αποδειχτηκε ανταξιος των λογων του (να'ναι καλα)!!! Εξαλλου δεν νομιζω να εχουν γινει πολλα υπερκυβισμενα με 460.000χλμ χωρις να καινε σταγονα

Εχεισ δικιο φιλε μου αλλα οταν εχεισ συνηθησεισ ενα αμαξι με τοσα αλογα αντε μετα να παισεισ στα ατμοσφαιρικα..δν ξερω θα δω τι με συμφαιρει οικονομικα στο αν θα μεινει τουρμπο η θα μπει κανενα 3zz..
κ το κορυφαιο π μου εκανε ο stroked up ειναι οτι μ εβαλε τα προηγουμενα μπουζι απο το παλιο μοτερ στο νεο!!ειχανε κανει 20.000κμ.κ μαλιστα τν ειχα ρωτησει.ειναι ενταξει τα μπουζι σωτηρη?κ μ λεει ναι μια χαρα!! Αυτο ειχα ξεχασει να τ αναφερω τοσο καιρο.. κ να που επαθα ζημια.δν ξερω αν ομωσ ηταν καινουργια..θα ξαναεσπαγε η ακιδα στα κοψιματα π μ εκανε η επειδη ειχανε χιλιομετρα επανω τσακισε?
κ τ αλλο π σκεφτομαι μηπωσ μ εβαλε καμια 4αδα απ αλο αμαξι κ καλα επιτηδεσ για να παθω τετοια ζημια.τησ ιδιασ δλδ μαρκασ αλα σε πιο αθλια κατασταση..
Απάντηση με παράθεση