Θέμα: Brakes update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-15, 21:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τα μπροστινα τακακια που ειχε η Toyota αυτα που λεγαμε οτι καταργησαν ηταν της Aisin ιδια μαρκα με αυτα που εβαλα δλδ....απλα τωρα εχει αλλα.
Επισης μπορεις στην αγορα να βρεις παρα πολυ τακακια αξιοπιστα και με καλυτερες τιμες, δεν βλεπω τον λογο να τα σκαμε στην Toyοta.
Χαρακτηριστικα θα πω οτι οι δισκοπλακες μου ειπαν 80 ευρω οι μαμα.
Πηρα απο φιλο μου μηχανικο μπρος-πισω τακακια, τα μπροστα και Aisin μαλιστα, 1 λιτρο υγρο φρενων και δισκοπλακες με 100 ευρω, αλλα ειναι ειδικη τιμη αυτη δεν ειναι η κανονικη του αλλα και παλι πολυ ποιο φτηνα απο Toyota πανε.
Και ετσι πηρα και το εργαλειο 45 ευρω, και τα εβαλα και μονος μου και βγηκαν και φτηνα και καλα και ολοι happy....
Τα ποσα χλμ αντεχουν εχει 100% σημασια το πως πας και πως φρεναρεις και που πας λογικο αυτο. Αλλιως εγω που παω στα βουνα και του αλλαζω τα φωτα + οτι ειναι τουρμπο και εχει μαμα φρενα μπροστα και αλλιως ενας που παει εθνικη αργα και σταθερα. Δεν μπορουμε να βγαζουμε ολοι τα ιδια χλμ. Οποτε οι συγκρισεις ειναι ατυπες. Συγκριση μπορουμε να κανουμε μονο με τους εαυτους μας, δλδ εγω πχ λεω οτι τα παλια τακακια της Toyota αυτα με μουσταρδι ηταν τα καλυτερα και μπορω να κανω συγκριση με αυτα που εβαλα τωρα. Αν τα βαλει ενας αλλος θα βγαλει διαφορετικα χλμ απο εμενα. Παντως αυτα της Toyota μου ειχαν βγαλει 35.669 χλμ τα ειχα βαλει 19/7/2009 και στις 5/1/2013 εβαλα αλλα.
Να πω πως τα προηγουμενα τακακια μου ειχε 13000 και τα αλλαξα ομως δεν τα πεταξα, τα αλλαξα επειδη στραβωσαν οι δισκοπλακες και οταν βαζουμε νεες δισκοπλακες βαζουμε και νεα τακακια....απλα θα τα εχω για επομενη αλλαγη, ειναι μια γιαπωνεζικη μαρκα της Ιαπωνικης που δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε, ειναι γιαπωνεζικο ονομα, πως λεμε Sumitomo, akebono κτλ? πως τα λενε ρε γμτ????
τωρα που βελτιωσα την οδηγηση με σωστα κατεβασματα θα δουμε αν φτασω τα 40.000χλμ....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-02-15 στις 21:37.
Απάντηση με παράθεση