Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-14, 20:48
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειναι οτι σε μπερδευω με καποιον. Αναφερεις οτι οι εκκεντροφοροι δεν παθαινουν τιποτα, και απανταω εγω, για τα TS παντα, οτι ναι, οι εκκεντροφοροι δεν παθαινουν κατι, αλλα ο εξαγωγης την παταει σε ολα τα TS, γιατι σπανε κατι μεταλλα, δε θυμαμαι πως τα λενε ετσι οπως ειναι καζανι το κεφαλι μου τωρα, και πολλες φορες, μπορει να χρειαστει αλλαγη και ο εκκεντροφορος. Ο εξαγωγης παντα. Απλα το αναφερω, δε στη λεω, και σε ενημερωνω σε περιπτωση που δε το γνωριζες.
To γνωριζω πολυ καλα φιλε μου αυτο που λες και μαλιστα την πατανε τα κοκορακια που πατανε οι εκκεντροφοροι αλλα γιαυτο σου ειπα κιεγω με λαδι 10-60 δεν παθαινεις τπτ. Εχουμε αλλαξει στο δικο μου και στου κουμπαρου μου 6 μοτερ χωρια σε ενα σωρο φιλουσ που τα βελτιωσαμε. οσοι ακουσαν δεν παθαν τπτ και οσοι δεν ακουσαν ..... Μακαρι να ειχα κι εγω καποιον να με συμβουλεψει οταν ξεκινουσα τις βελτιωσεις σε αυτο το μοτερ αλλα δυστυχως μονο οι Αμερικανοι μπορουσαν να βοηθησουν και τωρα προσπαθω να βοηθησω οποιον μπορω να μη τραβηξει οτι τραβηξα. Οσο για το αν μου τη λες ετσι ειχα καταλαβει γιαυτο sorry και για την απαντηση.

Και για να μπουμε ξανα στο Θεμα μας οτι χρειαστεις φιλε vadomez μπορεισ να ρωτησεις και οποιοσ μπορει και γνωριζει θα σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις, αρκει να γινεις συγκεκριμενος για το τι ακριβως θες να κανεις.

Οχι το κιτακι της TRD δεν αξιζει και δεν πας πανω απο 215 αλογα. Exει πολυ καλυτερα πιστονια σε χαμηλοτερη τιμη αλλα δε χρειαζεται να αρχισεις απο αυτο. Eχει αρκετα πραγματακια να κανεις πριν φτασεις εκει.