Εγω Πανο λεω απλα τι θα αντιμετωπίσεις και εξηγω εν ταχει:
Θα σε παιρνει ο κάθε πικραμένος-καμμενος (όχι ΠΑΝΟΣ) τυχοδιώκτης και θα σου λεει <τι είναι αυτό> ,<ποσο το άλλο> και <εγω σου δινω τοσα και αμα θες> και γενικα υπαρχει η θεωρια ότι τωρα στην κριση ο πωλητης είναι <πεθαμενος> και με τα λεφτα μου θα τα παρω τζαμπα δηλαδή με τα λεφτα μου γ@μ@ και την κυρα μου!!!
Εγω λεω ότι αυτό θα αντιμετωπίσεις και πραγματικα ευχομαι να βρεθει καποιος που να το παρει οσο θες και όχι οσο αξιζει......
Για το Punto θα πω μια φραση:Εσυ χτιζεις σπιτι ,εγω θελω να κανω γαμο και μου εχουν προτεινει διολου ευκαταφρόνητα ποσα τηρουμενων των καιρων που ζουμε!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι ότι ακομα και 10χιλιαρικα καποιος να μου εδινε αυριο το πρωι ,ετσι για πλακα πεστο για τρελλα για πεταμα ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑ και το λεω ως καταθεση ψυχης αυτό!!!
Καταλαβαινω απολυτα πως εισαι αλλα θεωρω ότι απλα θα το χαρισεις και αντε θα το ξεφορτωθείς σαν ιδεα ,γιατι όπως λες δεν ζητα ,αλλα από την άλλη αν θεωρεις ότι με τα λεφτα που θα παρεις (αν βρεις αυτά που ζητας τελικα ,που στο ευχομαι ολοψυχα) θα σωθεις ΚΑΝΤΟ όχι αυριο ή σημερα αλλα ΧΘΕΣ!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|