Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Φιλε μου να σου στειλω ενα βιντεακι με το αμαξι μου να μου κανεις μια δυναμομετρηση;.....:-) Πλακα κανω! Απλα θελω να πω αν δεν εχεις ολους τους χρονους και απο τα δυο αμαξια δεν μπορεις να ξερεις πως παει το καθενα!
|
Εγω δεν μιλησα για χρονους μιλησα για αισθηση επιταχυνσης...Εχω δει πως επιταχυνουν αμαξια 400 και 600hp και το συγκεκριμενο δεν με ειχε ενθουσιασει για τα αλογα του.
Στον ιδιο δρομο ακριβως ανοιγαμε με το rx7 με μολις 420hp (ΜΑΗΑ Φωτεινελλη μετρημενο κι αυτο )το οποιο επιταχυνει λιγο πιο γρηγορα απο porsche 996 turbo s με προγραμμα ( περιπου 500hp) λογω βαρους και αεροδυναμικης . Το supra δεν ειχε μεγαλη διαφορα για αμαξι διπλασιων αλογων ... lag , spin...βαβουρα και για τα αλογα που δηλωνει , μετρια επιταχυνση....Τα 4 -5 supra στην αθηνα , που ψευτοκανανε κοντρες δηλωνοντας αλογα παραλογα...στο δρομο βρισκανε το μπελα τους απο κατωτερους συνδυασμους.....μπορει να φταιει το στησιμο....ή και οι οδηγοι ασχετα με τα αλογα που βγαζουν..Αυτο δεν αναιρει οτι ειναι αμαξια κοσμηματα κι αυτοι που τα χουν ειναι τυχεροι και να τα χαιρονται