Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-13, 18:56
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κομπλε με το καθαρισμα,μπατονετα και λιγο οινοπνευματακι,αλλα αλλου εγινε χαζομαρα και εχουμε προβλημα!εβαλα παλι τα φωτακια και καθως εβαζα προσεκτικα την καλωδιοσειρα καπως τσακισαν οι επαφες στην ακρη.κουμπωνω τις φυσσες και κατευθειαν αναβανε συνεχεια τα αλαρμ και οι οθονες κλιμα και ρολοι δειχναν οτι ναναι χωρις φυσικα να δουλευουν!ξαναβγαζω τις φυσσες ανοιγω το πισω μερος της κονσολας βγαζω και ξαναβαζω την καλωδιοσειρα και μολις ενωνω τις φυσες,η τερμα δεξια εξοδος στην πισω πλευρα της κονσολας μυρισε καμμενο!οποτε κατευθειαν εβγαλα τη φυσσα και το αφησα ετσι(αλλιως ακομα τα αλαρμ θα αναβαν!).μπορω τωρα να κινουμαι με το αμαξι χωρις κονσολα η θαχω κανα θεμα?καπου στο φορουμ ειχε παρει το ματι μου ενα θεμα που ελεγε οτι αν δεν ειναι κουμπωμενες οι φυσες δεν δουλευει το βελτιναντερ.ισχυει κατι τετοιο?απτη πλακετα τη μικρη που ειναι στις φυσσες παιζει να καηκε κανα πυκνωτακι η κανα ολοκληρωμενο,θα τη παρω αυριο μαζι μου στη δουλεια να τη ριξουμε καμια ματια και πιστευω να βρω ιδια καλωδιοταινια και οτι αλλο χρειαζεται η μικρη πλακετα(σε εργοστασιο με ηλεκτρονικα δουλευω),απλα το θεμα μου πιο πολυ ειναι για το αν μπορω να κυκλοφορω ετσι το αμαξι χωρις να παθει τιποτα.
Απάντηση με παράθεση