Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #28  
Παλιά 29-08-13, 20:17
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος
 
Εγγραφή: 14-07-2005
Μηνύματα: 810
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 311
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassillis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγνατια 130, 35β κελσιου ,ανεμηστηρας στο 4, ac on, στην αρχη πτωση θερμακρασιας μετα πτωση της ποσοτητας του αερα (σαν να το ειχα στο 2) σtο πρωτο παρκιν σταση και σβησιμο το ac . παρατηρω να τρεχουν πολλα νερα απο κατω και μετα ολλα οκ (μαλλον κατι ξεπαγωσε?) συνεχιζω μετα απο 1 ωρα τα ιδια,(Εγνατια 130, 35β κελσιου ,ανεμηστηρας στο 4, ac on, στην αρχη πτωση θερμακρασιας μετα πτωση της ποσοτητας του αερα (σαν να το ειχα στο 2) μετα απο τους αεραγωγους εβγαζε αερα με υγρασια ορατη να το πω? μετα παλι σταση κτλ( σtο πρωτο παρκιν σταση και σβησιμο το ac . παρατηρω να τρεχουν πολλα νερα απο κατω και μετα ολλα οκ (μαλλον κατι ξεπαγωσε?) συνεχιζω (ολα οκ) μετα το εσβησα.τι στο @@@ολο?? 1400 ε 12, terra, 2005 manisio φιλτρο καμπινας αλλαγμενο
Φέτος κι εγώ στην Εγνατία, 35C έξω, το a/c στο AUTO για 20,5C που σημαίνει ότι τις 3-4 πρωτες κολόνες το πολύ να δείχει η οθόνη για τον ανεμιστήρα (σχεδόν δεν ακούγεται) και γύρω στα 400χλμ αρχίζουμε να ζεσταινόμαστε ... γιατί έκοψε τον αέρα, όπως περιγραφεις (εκτος υγρασίας) κι όπως είχα δει και 2 χρόνια πριν!

Φέτος όμως του την έφερε αλλιώς ... ο παλιός. Κλείνω το a/c και ανεβάζω πολύ (manual) τον ανεμιστήρα που αρχίζει να βγάζει κάπως κρύο αέρα, που κρυώνει συνεχώς και αυξάνει η ροή μέχρι που προφανώς ξεβούλωσε κάτι παγωμένο και μετά φύσαγε πολύ αλλα ο αέρας άρχισε να ζεσταίνεται. Βάζω τότε ξανά a/c στο AUTO κι άρχισε να παγωνει κανονικά (αρχικά φουλάρει).

Δεν ξέρω τι ακριβώς διακόπτες έχουν τα a/c, αλλά σκέπτομαι μήπως δεν διακόπτεται η λειτουργία του και παραπαγώνει (δεν ακούω διακοπές αλλά κάνει θόρυβο κι η μηχανή). Ο ανεμιστήρας στο AUTO πέφτει τόσο χαμηλά που πρέπει να το βάλω 20-20,5C για να φυσάει λίγο.
Το άλλο είναι ότι κάπου θα κλείνει από νερό και δεν ξέρω αν μπορεί να καθαριστεί στο συνεργείο να τελειώνουμε.

Υ.Γ. Να διευκρινήσω ότι ανακύκλωση το βάζω μόνο στην αρχή μέχρι να ψύξει την καμπίνα. Μετά πρέπει να φέρνει αέρα απ' έξω, το λέει το manual, είναι και λογικό. Φίλτρο a/c αλλάζω κάθε χρόνο.
Απάντηση με παράθεση