Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλησπερα.
Για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα. Τι να κανω τωρα που εχω βαλει φιμέ και θα χρειαστεί να κολλησω αυτοκολλητο baby on board. Φοβαμαι οτι θα χαλασουν τα φιμέ οταν θα το ξεκολλησω.
Υπαρχουν αυτοκολλητα που τα κολλάς απο την εξω πλευρα? Αλλά αντεχουν στις καιρικες συνθηκες?
Αλλιως να βαλω αυτα με τη βεντουζα? Με αυτα θα χαλάσει το φιμε?
Για πειτε καμια ιδέα πλιζ. 
|
Κάποιος εχει μεγάλη χαρά και θελει να την φωνάξει μου φαινεται!!! φιλε κατ'αρχην να σου ζησει! εγω τον οκτώβριο περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και το baby on board το έχω ήδη αγοράσει!!! με βεντούζα πηρα εγω. ποιός ο λόγος να βάλεις αυτοκόλλητο; και με βεντουζάκι την ίδια δουλειά κανει! κανείς δεν του δίνει σημασία! βάλε ολες τις αλλες προστασίες που απαιτουνται στο αυτοκίνητο για μεταφορά μωρου και το baby on board μπορείς να το βάλεις οπως θελεις! τα φιμε παντως με το βεντουζακι δεν θα παθουν τιποτα!
φιλικα

corolla
|