Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-13, 15:39
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από djgas1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρεπει να ειναι ψευτικη η κατασκευη του χωρου της μηχανης. τα παλιοτερα μοντελα δεν ειχαν τετοιο προβλημα. ο κινητηρας ειναι ενταξει. εχει περασει και απο διαφορα διαγνωστικα οταν το πηρα αλλα και στα σερβις του δεν εχει ουτε καταναλωση λαδιου. εχω βαλει λαδια eneos full synthetic 5-40. βαλβολινη δεν εχω αλλαξει μονο και το εχω προγραμματισει για την επομενη αλλαγη λαδιων σε 3500 χλμ. λειτουργει αψογα απλα η κατασκευη του δεν μου αρεσει . ελεω χρηματων και κοστους κατασκευης εχουν ριξει την ποιοτητα μου φαινεται.
δηλαδη ψαχνω μονο σε αντιπροσωπεια για γνησιο ετσι; θα το ψαξω γιατι ειμαι λιγο ψειρας με τους ηχους. παω με 4500-5000 στροφες γυρω στα 160 χλμ εθνικη και νομιζω οτι το σκιζω το αμαξι. αν ειχε 6η ταχυτητα φανταζομαι θα ηταν πιο ξεκουραστω αλλα δεν του βαζω χερι!
Να ξέρεις οτι στην αντιπροσωπεία η τιμή θα είναι τσουχτερή. Την προηγούμενη βδομάδα πήγα και ρώτησα για το δικό μου (ε11) και μου είπε ένας γνωστός πάνω απο 150 ευρω. Κοίτα μήπως βρεις απο κάποιο τρακαρισμένο και αγοράζεις μόνο τα κλιψάκια απ'την toyota.
Απάντηση με παράθεση