Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ε καλα αμα μιλαμε για ΜΑΗΑ τωρα οκ!!!
Υπαρχει topic με αναλυση δυναμομετρων και εχω και προσωπικη συλλογη απο τα 2 μου αμαξια!!!
Επειδη ειμαστε OFF TOPIC εδω και συγγνωμη το τελειωνω εδω ,ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειπα οτι εχεις εσυ καποιο κερδος απο αυτα που μου λες!!!
Αλλα αυτο μαλλον ειναι ενα project car της εταιριας,δεν εχει νοημα να γινει απο κανεναν ιδιωτη ,μιλαμε για κοστος απαγορευτικο για το κοινο που απευθυνετε και ΤΕΛΟΣ για να γινει αυτο που κανουμε εμεις τωρα!!!
Παντως ηθελα να το δω live το ολο εγχειρημα ,για να δω αν και πως δουλευει και ποσο καλα ο μαγκας παντρεψε την ECU και γενικα ολα αυτα!!!
Για να πουμε και λιγο τα του topic οποιος θελει βαζει οτι θελει και για αλλους ειναι μπο@ρδελα τα 4-EFTE για αλλους τα TS για αλλους τα 3S σχετικα ειναι ολα!!!
Για αυτο υπαρχουν επιλογες!!!ΔΕΝ νομιζω να βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο και σε κανεναν........... 
|
Δεν ειναι project car της εταιριας φιλε. Απλα ολες τις μετατροπες τις εκανε αυτη η εταιρια. Εγινε πολυ καλη δουλεια αποτι φαινεται, αλλα εγω προσωπικα δεν θα ειχα εμπιστοσυνη στο VW

O τυπάς αυτος, φαινεται οτι ειχε παρα πολλα χρηματα για πεταμα, αφου μπορουσε να αγορασει πολυ καλυτερο αμαξι με αυτα που ξοδεψε στο 1.4L. Οπως και να το κανουμε ομως, ειναι πραγματικα πριονι και κατι διαφορετικο.
Οσο για το δευτερο σου σχολιο, συμφωνω οτι ο καθενας εχει τη δικια του αποψη σχετικα με τους κινητηρες.
Και μιας και μιλαμε για πριονια, ελατε ενα starlet πριονι απο Κυπρο, για να μην λετε οτι ειμαι προκατελημενος με τα 20v