Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ολοσωστα μου απαντα ο Ιασωνας .....
Και αν ο αλλος ειναι Μ@λ@κ@ς με το Μ κεφαλαιο και εχει χωρισει με το γκομενακι,ειναι κερατας ,χρωστα σε 10 τραπεζες και σε εφοριες ,ειναι πιωμενος -μαστουρωμενος και σε κανει τροπετο αντε μετα βρες το δικιο σου στον Παραδεισο ή στην Κολαση .............
Ευχαριστω δεν θα παρω!
|
Για να σε κανει τροπετο πρεπει να παει με 180 και εσυ με 60. Οταν σου κολλανε πανω κατω πανε στην ιδια ταχυτητα. Αμα παιξεις φρενο και σε χτυπησει-ακουμπησει θα γινεις τροπετο; το πας πολυ μακρυα. Εγω εθεσα απλα θεμα για τις αποστασεις, και οπως ξαναλεω και δεν απαντησες. Αν πεταχτει ενα σκυλι, η ανθρωπος, εκει τι κανεις; Και ενημερωτικα μου εχει βγει αμαξι ολικη οταν μου την εκατσε ο αλλος απο πισω, μεθυσμενος, με 120 και εγω ημουν σταματημενος, με εστειλε στη γεφυρα στη θηβων-καβαλας στο διαζωμα με αυτοκινητα να περνανε απο παντου. Με ειδες να σκοτωθηκα; Το πορτμπαγκαζ εφτασε πισω απο το καθισμα του οδηγου. Μη φτανεις τα πραγματα λοιπον απο το ενα ακρο στο αλλο. Δεν πεφτουμε και απο γκρεμο.
Και οσο για τον Ιασωνα ναι, ολοσωστα σου απανταει. Πατας ενα φρενο για να τα χρειαστει ο αλλος και να χεστει πανω του.