Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Levin BZR
Δεν εχω λογο να πω ψεματα, ουτε εχω οφελος απο το να λεω ασυναρτησιες. Και εγω οταν μου το ειπαν, γελασα.. Ομως εχει γινει, και ειναι οντως πριονι!
Το αυτοκινητο εβγαλε 400 και κατι ιππους τροχο. Πριν γινουν οι τελευταιες αλλαγες που εβαλα και πιο πανω, ειχε 330 τροχο. Και μιλαμε για δυναμομετρο ΜΑΗΑ..
|
Ε καλα αμα μιλαμε για ΜΑΗΑ τωρα οκ!!!
Υπαρχει topic με αναλυση δυναμομετρων και εχω και προσωπικη συλλογη απο τα 2 μου αμαξια!!!
Επειδη ειμαστε OFF TOPIC εδω και συγγνωμη το τελειωνω εδω ,ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειπα οτι εχεις εσυ καποιο κερδος απο αυτα που μου λες!!!
Αλλα αυτο μαλλον ειναι ενα project car της εταιριας,δεν εχει νοημα να γινει απο κανεναν ιδιωτη ,μιλαμε για κοστος απαγορευτικο για το κοινο που απευθυνετε και ΤΕΛΟΣ για να γινει αυτο που κανουμε εμεις τωρα!!!
Παντως ηθελα να το δω live το ολο εγχειρημα ,για να δω αν και πως δουλευει και ποσο καλα ο μαγκας παντρεψε την ECU και γενικα ολα αυτα!!!
Για να πουμε και λιγο τα του topic οποιος θελει βαζει οτι θελει και για αλλους ειναι μπο@ρδελα τα 4-EFTE για αλλους τα TS για αλλους τα 3S σχετικα ειναι ολα!!!
Για αυτο υπαρχουν επιλογες!!!ΔΕΝ νομιζω να βαζουν το μαχαιρι στο λαιμο και σε κανεναν...........