Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-02-13, 13:03
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα πλαϊνά τριμάκια είναι και ωραία και απαραίτητα. Μόνο κάτι 12άρες που κυκλοφορούν με μαύρα σιλικόνης επιβάλλεται να τα αφαιρέσουν!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μένα το πρόβλημα είναι άλλο, στο συγκεκριμένο θέμα. Καθώς έχω αγοράσει μεταχειρισμένη την δικιά μου την corolla, δεν γνωρίζω αν η πέμπτη πόρτα έχει ξαναβαφτεί η όχι. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό τα σηματάκια "ΤΟΥΟΤΑ" και "COROLLA" να έχουν τοποθετηθεί μετά την βαφή χρησιμοποιώντας κάποια άλλη, πιο ισχυρή κόλλα (πχ σιλικόνη), και με την αφαίρεσή τους να "τραβήξουν" και το χρώμα, δημιουργώντας ζημιά. Μετά η μόνη λύση είναι η βαφή. Και επειδή κάποιος μου είπε ότι η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ μου "μάλλον" έχει ξαναβαφτεί, δεν παίρνω την απόφαση να αφαιρέσω τα σηματάκια.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα το είχα ήδη κάνει, το clean look ειδικά στο πίσω μέρος μου αρέσει πολύ.
Αν το πας σε κάποιον φαναρτζή να το κοιτάξει πιθανότατα να μπορεί να σου πει αν είναι ξαναβαμμένο. Πάντως πιθανότατα αν το κάνεις με πετονιά να βγει πιο εύκολα και σε βαμμένο μιας και η πετονιά ξεχωρίζει το σήμα απ΄την πόρτα χωρίς να το τραβάει με κίνδυνο να ξεκολλήσει τελείως.