Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-12-12, 22:49
Το avatar του χρήστη tom ks
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 vvt-i
Περιοχή: Ιωαννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
tom ks είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Σορρυ κιολας αλλα επετρεψε μου να θεωρω, οτι ειναι τρεξιμο και μπερδεμα...
Του ενος του εκαιγε λαδι, του αλλου δε του κατσε καλη μηχανη, του αλλου του αρπαξανε τα μεταλλα απο μαλακια του μαστορα κ ξαναεδενε μοτερ, του αλλου του χαλασε ο αισθητηρας, του αλλου δε του βαλανε καλα το γραναζι στροφαλου, του παραλλου δεν του επερνε μπρος, καποιος αλλος εμπλεξε με τα καλωδια της πεταλουδας και του παραταδε του κρεμαει μετα τις 4000...
Τι μου λες τωρα?
Μπορει να ειναι μια απ τις πιο αναιμακτες μετατροπες, αλλα εχει και αυτη αρκετο τρεξιμο, δεν ειναι φαση ''αλλαζω δισκο-πλατω''...Εχει τρεξιμο...
φιλς μου δεν εχει τρεξιμο ο υπερκυβισμος. ολα αυτα που αναφερεις σε παραπανω σε εμενα εγιναν. ειναι τι θα αγορασεις κ ποσα λεφτα θα δωσεις. εγω πηρα ενα μοτερ απο celica 200 ευρω κ του εριξα αλλα 2300 ευρω. του εβαλα τα παντα καινουργια εκτος απο στροφαλο μπιελες κ καδενα. μου χτυπησε μια φορα μεταλλα στον πρωτο κυλινδρο απο γρεντζι το ανοιξα εβαλα καινουργια μεταλλα κ ολα κομπλε. καιει λαδι κ θα το ανοιξω παλι. ειναι τι θα σου κατσει αν εισαι ατυχος εισαι ατυχος. αν σ κατσει καλο μοτερ ομως αξιζει ο υπερκυβισμος.
Απάντηση με παράθεση