Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
Οχι Μιχαλη ολα καλα με το καθισμα!!!Τα 300 ηταν αναμενομενα για μενα αλλα δεν μιλουσα γιατι αυτες τις μερες ειχα αμφιδρομο Ερμη!!!Αλλα τελικα το Puntaki μου με δικαιωσε πληρως!!!
Στην επιστροφη να δεις τι καναμε μετα την Λαμια με τον πριζα τον Χρηστο να λεει και να μετρα ποσο χρονο θελαμε να κανουμε το 160-200 στο φουσκωμα 5ης.......
4 ατομα μεσα και τρελλα...............
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από koraki
|
Κριμα που το εχασες το δικο μου αλλα πιστευω το video να αποτυπωνει την αληθεια!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
ακόμα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και κυρίως στα παιδιά απο μακριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ΔΕΝ πειραζει βρε Νεοκλη ελπιζω ολα να πανε καλα και θα τα ξαναπουμε!!!Εχω σκοπο απο το ΝΕΟ ετος ,πρωτα ο Θεος ,να κατεβω να μετρησω και το megane αν ολα πανε καλα να δω και αυτο τι κανει!!!Μεχρι την ανοιξη θα κανονισω και καμια αλλη δουλεια για Αθηνα και θα ενημερωσω μπας και γινει καμια συναντηση εκει στον ΜΑΙΚΟΝ και απο εκει για καφε ή φαι αναλογα την ωρα!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOUGHSPORT
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που τρεξανε για την οργανωση του event και σε οσους μπορεσανε και ηρθανε...
μακρυς ο δρομος με μπολικη βροχα, αλλα ευχάριστο το αποτελεσμα στα 194,αν και πιστευω οτι αδικηθηκα απο δικια μου λαθος επιλογη βενζινης. γιατι ειχα φυλαξει για την επιστροφη ενυσχυτικο βενζινης, το οποιο χρησημοποιησα και σολο το δρομο βλεποντας οτι ο 2ΖΖ εχει ΄ζωηρεψει΄ σκεφτομουν οτι τελικα επρεπε να το βαλω νωριτερα το ενισχυτικο πριν το Dyno run αλλα δεν ηθελα να ''κατηγορηθω'' για νοθεια του αποτελεσματος
το λεω αυτο γτ οντως οοοοοοταν τυχαινει και βαζω 100αρα το αμαξι γινεται ''ξουραφι'' και σου δινει την πεποιθηση οτι παρα τα χιλιομετρακια που εχει σα κινητηρας(συν τις αναβαθμισεις που εχω κανει) ειναι ακομα πιο κοντα στα 200 αλογα...
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΛΛΑ ηταν καθε στιγμη που καθε κτηνος εφτανε στους κοφτες του!!!
τεσπα ολα καλα..
Ευχαριστω τα παιδια που γνωριστηκαμε,ευχαριστω για την εμπειρια και το καλο φαγητο.
ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να γινονται παντα τετοια event !!!!!!!!!!!!!
|
Μιχαλη ΜΠΡΑΒΟ και σε σενα που ηρθες απο ΠΟΛΥ μακρια αφου εκανες τουλαχιστον 1000χιλιομετρα!!!Χαρηκα που τα ειπαμε και γνωριστηκαμε!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΙΕΙΑ!!!!!
ΥΓ: Επισης να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον MITSOS και τον Χρηστο για την παρεα στο ταξιδι και για το μοιρασμα του κοστους!!!Α ρε Μητσαρα τα διοδια εργολαβια τα πηρες!!!ΤHANKS !!!!
Μητσο περιμενω το βιντεο μου εδω ε!!!