Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση, είναι σημαντικό να μαζέψω γενικές πληροφορίες, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο κατατοπισμένος γίνεται.
Όσο αναφορά το πρώτο σκέλος του post σου, το αμάξι δεν έχει κανένα θέμα εσωτερικά απ' αυτά που αναφέρεις (κοντέρ, ταπετσαρίες, διακόπτες παραθύρων κ.λπ.)
Πριν την αγορά θα το πάω σε μηχανικό να το κοιτάξει από μηχανικής πλευράς, αλλά εμένα προσωπικά στην οδήγηση δεν μου φάνηκε κάτι, ούτε κάποιος θόρυβος. Το A/C όντως σκοτώνει, σε λιγότερο από λεπτό είχε γίνει ψυγείο το αμάξι. Και το σασμάν δεν μου γρατζούναγε ούτε δυσκολευόταν να μπει καμία ταχύτητα. Όλες κομπλέ και σε πορεία και σε στάση. Το ίδιο και οι αναρτήσεις, που μου είπε κιόλας ότι τις είχε αλλάξει πρόσφατα και είχε βάλει τις KYB. Τις ένιωθα σκληρές όσο πρέπει για τους δρόμους της Αθήνας, χωρίς θορύβους στις λακούβες και βάρκα στο γυαλό στις μεγαλύτερες ταχύτητες.
Tώρα, για τον πίσω προφυλακτήρα, στο πάνω μέρος κάπου στο κέντρο φαίνεται ένα χτύπημα/μαύρισμα. Αυτό είναι αυτοκόλλητο απ' ότι είδα από κοντά, το οποίο μάλλον το έχει ξεκολλήσει και άφησε πάνω σημάδι (ξεχωρίζουν γράμματα). Δε νομίζω να είναι βαμμένος και να φαίνεται από πίσω το αυτοκόλλητο. Θα το ξανακοιτάξω βέβαια.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως στις αλλαγές ταχυτήτων εν κινήσει, όταν πάταγα το συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα, οι στροφές αργούσανε αρκετά να πέσουνε. Δε ξέρω αν αυτό είναι καλό σημάδι ή κακό.
Επίσης το γκάζι είναι πανάλαφρο. Πιο ελαφρή πεθαίνεις που λέμε. Σε αντίθεση με ένα 4E-FE G6 που οδήγησα που ήταν πέτρα. Έτσι είναι σε όλα τα VVT-i E11?
|