Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Μπραβο για την καλη δουλεια που σου εκαναν τα παιδια,φτανει που εισαι εσυ χαρουμενος με το αποτελεσμα!Εννοειται πως με μια ψαγμενη ευθυγραμμιση βλεπεις πραγματικα αλλο αυτοκινητο...αν εμεινες ικανοπιημενος με αυτο το λιγο καμπερ φαντασου να δωσεις περισσοτερο καμπερ μπροστα και ελαχιστη αποκλιση μπροστα(εκει θα δεις και αλλο τιμονι σε αμεσοτητα και επαναφορα)
Μονη μου ενσταση οι λεπτοτερες βιδες που αποδεδειγμενα χανουν την ευθυγραμμιση σε συνθηκες μεγαλης και συνεχομενης πιεσης (βλεπε πιστα) για δρομο μια χαρα κανουν την δουλεια τους.
Καλη συνεχεια στο σετάρισμα! 
|
Δεν δοκίμασα παραπάνω camper γιατι κανω πολλά χιλιόμετρα και θα έχω θέμα με την φθορά του ελαστικού αλλα για πίστα σίγουρα θα έβαζα παραπάνω. Μ αυτές τις βίδες δεν υπάρχει θέμα για χρήση δρόμου αλλα και για πίστα πάει έως -3,00.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Σωστή Ευθυγράμμιση με τα χιονολάστιχα γίνετε??? 
|
Αν και δεν ειμαι ειδικός, το θέμα δεν είναι τι λάστιχο φοράς, αλλα η ζάντα. Να μην έχει στραβώματα, γιατι στις ακρες της κουμπώνουν οι κεφαλές που στέλνουν σήμα με τα δεδομένα του τροχού. Για πιο σίγουρα ρώτα αν θέλεις τον Τσερκέζο.