Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-10-12, 18:39
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Agrinio το starlet που πατησες τι δηλωνει και πηγαινατε μαζι?πριονι η corollara
εξατμιση δηλωνει (και ειναι)το σταρλετ απο downpipe και πισω....στο πρωτο κοπιο με ταση πολυ ψηλα το ρολλα να ξεμυτιζει στο δευτερο ενα αμαξι κρατησα αλλα λεω μισο γιατι ειχα και εσωτερικη πανω κατω ομως κοπιο η φαση...το αστειο ειναι οτι ενω εγω τερματιζα με τριτη τα μετρα...απο πρωτες ρολλ 50 το ρολλα ειχε κουμπωσει και πεμπτη.(εξαρι σασμαν)..στο πρωτο πατησα κατευθειαν απο παρκαρισμενος και δν ρολλρα να κρυωσω λιγο κουλερ στο δευτερο που ρολαρισα και παγωσαλιγο κουλερ ηταν πιο μαχιμο για μενα...μαχιμο το ρολλα παντως ξυλωμενο κιολας....και ο οδηγος γαμω τα τυπακια ακομπλεξαριστος ...τι φοραει το ρολλα?? ρωτησα το παληκαρια αλλα δν μου πολυ απαντησε και ειπα να μν επιμεινω....170 δηλωνε...παμε για αλλα..αρκετα ημουν το μοναδικο μαμα σταρλετ

υγ μαχιμο το ρολλα με ξηγημενο οδηγο...αλλα η αποψη μου γιαυτα τα μοτερ παραμενει η ιδια γιαυτα που δηλωνουν σε σχεση με αυτα που πανε...(δν αντεξα) συγγνωμη)
http://www.youtube.com/watch?v=YOxS2qWqLZ4

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 30-10-12 στις 10:54.
Απάντηση με παράθεση