Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-12, 11:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτο τον λογο λεω και ξαναλεω βαζεις υγρο ψεκασμο που δουλευει με μαμα εγκεφαλο χωρις παραλληλους και χωρις να στηριζεσαι στον καθε ασχετο μπαρμπα λαμπρο που εγινε εγκαταστατης μεσα σε ενα φεγγαρι.
παντος αν γινει αυτο με τον εφκ και φτασει το 1.20(που μαλλον θα γινει)δεν μας βλεπω καλα.αφενος οι εγκαταστατες υγραεριου θα πεινασουνε και αυτοι και οι υπαλληλοι που απασχολουν και αφετερου στο τελος της χρονιας αντι να καταθεσουν πινακιδες πχ 30.000 αυτοκινητα αυτα θα γινουν 50.000.
ειναι τοσο μ@λακες αυτοι που μας κυβερνουν που δεν καταλαβαινουν οτι μονο χασουρα θα εχουν.
Τα συστηματα που δουλευουν με τον μαμα εγκεφαλο ποτέ δεν τα εχω δει, οποιος εχει βαλει γνωστος μου και οπου ρωτησα λενε πως το υγραεριο εχει δικο του εγκεφαλο και οτι αυτο που λεω δεν υπαρχει!!!????

Μακαρι να μπορουσαμε χωρις αμαξια, δυστυχως δεν μπορουμε, οχι γιατι δεν θελουμε αλλα γιατι μερικες φορες ειναι οι συνθηκες τετοιες! πχ εγω δεν μπορω μηχανες-μηχανακια δεν ανεβαινω που να με πληρωνεις δλδ! και θελω 3+3 ΜΜΜ πηγαινελα στην δουλεια μου οποτε δεν εχω αλλη λυση παρα το αμαξι! δυστυχως ολα τα μετρα που παιρνουν τους βαζουν ΜΕΣΑ!!!! οταν το παρουν χαμπαρι θα ειναι αργα! για να δουμε τι αλλη βλακεια θα ακουσουμε απο ενα καρο γραβατομενους λακαμαδες!
Απάντηση με παράθεση