Αυτο ειπα και εγω σε αυτον που μου το ειπε!! ποσο μαλλον οταν τα λαδια που καιει ειναι απο την τουρμπινα! όμως σκεψου ενα κοινο που εχουν! οπου υπαρχει λαδι σημαινει οτι ολα αυτα επικοινωνουν μεταξυ τους μεσω των σημειων που περνανε τα λαδια! αλλιως πως το λαδι κανει κυκλωμα? αρα αν απο καπου χανει λαδι σημαινει πως παιρνει αερα! αρα το κυκλωμα χανει, αρα αυξανονται οι αναθυμιασεις και ετσι φτυνει απο το ψευδοκαπακο γιατι μονο απο εκει αναπνευει ο κινητηρας και το κυκλωμα λαδιου! αρα λογικοτατο! ρωτα εναν μηχανικο να στα εξηγησει! γιαυτο κιολας αμα καποιος κλεισει τις αναθυμιασεις τοτε το μοτερ θα σκασει καποια στιγμη! πρεπει να αναπνευει ειναι ο εξαερισμος του. Επειδη καιει λαδια μπορει να το εβαλα καταλαθος λιγακι παραπανω ναι! ισως δεν αποκλειεται!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αυτο ακριβως. Υπαρχει λογος να επιστρεφουν τα λαδια των αναθυμιασεων.
|
ποιος ειναι ο λογος? καποτε λεγανε μερικοι για να λαδωνεται η πεταλουδα στην εισαγωγη, τελικα μονο κακο κανει! και καλα να ειναι αναθυμιασεις! αν τα φτυνει ομως? τοτε καις λαδια! και στο δικο μου που ειναι turbo ειναι ακομα χειροτερα! γεμιζει λαδια η τουρμπινα στην εισαγωγη της και στην φτερωτη και το Intercooler πιανει λιπος μεσα!!! και η πεταλουδα μετα πιανει πολυ μακα που θελει τριψιμο 10 χρονια! αν ψαξεις forums ή γενικα ρωτησεις ολοι λενε να βαζεις εξω τις αναθυμιασεις ή με δοχειο ή με φιλτρο και κανεις μηχανικος δεν προτεινει να τις αφηνεις μεσα, τουλαχιστον στο δικο μου μοτερ, και επειδη τα εχω καθαρισει ολα αυτα που ειπα πριν γνωριζω πολυ καλα πως γινονται με τα λαδια των αναθυμιασεων!!! εχω μια υδατοπαγιδα που εμεινε απο το συστημα υδρογονου ειναι πλαστικη αλλα δεν πειραζει, εχω και ενα φιλτρακι και θα το βαλω για δοχειο αναθυμιασεων να τελειωνουμε. Επισης τις αναθυμιασεις τις εχω απεξω απο το 2003!!! δεν υπαρχει κανενα προβλημα!