Επανέρχομαι στο θέμα! δυστυχώς μόλις αρχίσανε υγρασίες κτλ να και τα προβλήματα παλι!!! το αρχικο προβλημα ειναι πως με ηλεκτρικα φορτια ΔΕΝ μου ανεβαζει το ρελαντι οπως υποτιθεται οτι κανει η βαλβιδα idle control valve που ειναι στα αριστερά της πολλαπλης εισαγωγής. Απλά με την ζεστη το πρόβλημα δεν υπάρχει σχεδον γιατι ειχα ρελαντι 1000 στροφες!!! τωρα ομως το πρωι κυριως αλλα και τα μεσημερια παλι τα ιδια! το ρελαντι ειναι στις 800 στροφες χωρις προσθετα ηλεκτρικα φορτια και μετα παει ακομα και 600!!! το προβλημα υπαρχει ακομα και με κλειστο το συστημα υδρογόνου δεν φταιει δλδ οτι τραβαει αυτο ρευμα καθως η διαφορα ειναι μολις 100 στροφες μειον. Πως ομως το καλοκαιρι ειχα 1000 στροφες ενω τωρα εχω 800???? αν αναψω φωτα και κανα φλας για να στριψω με πατημενα φρενα πχ σε φαναρι πεφτει ποιο χαμηλα το ρελαντι, τρεμει το αμαξι, το τιμονι κτλ. Επισης να πω πως εχω αλλαξει την βαλβιδα ρελαντι με αλλη μεταχειρισμενη, την καθαρισα και αυτη, και εχω αλλαξει και δυναμο και εβαλα απο starlet GT που ειναι ποιο πολλα Α απο το μαμα του 4EFE που ειχα πριν και ειχε καμενο αυτοματο μπαταριας. Καμια ιδεα κανεις?
Ξεχασα να πω πως με τοσες λιγες στροφες εχω θεμα και στην εκκινηση γιατι κανει σα να παει να σβησει και θελει περισσοτερο γκαζι!
Μπορει να μου πει καποιος που εχει 4EFTE με ηλεκτρικα φορτια δλδ φωτα, φλας, πατημενα φρενα κτλ ποσες στροφες ρελαντι εχει και πόσες με ολα κλειστα κανονικα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-09-12 στις 19:44.
|