Kostas_8 εχεις δικιο. απο την αρχη ειχα δει την χαμηλης ποιοτητας καμπινα αλλα υπεθεσα πως ολα ειναι "ελαφρια" τοποθετιμενα για λογους ασφαλειας, αεροσακων κτλ. δεν περιμενα πως θα τριζουν και πως μια μερα θα μου μεινουν στο χερι. παλια ειχα corolla, ηταν περιπου ιδιας "τεχνολογιας" η καμπινα αλλα πολυ καλυτερη ποιοτητα. δεν ξεβαφε στο χερι σου ουτε ο μοχλος των ταχυτητων γυρνουσε σαν ξεβιδωτος καθε φορα που κουμπωνες ταχυτητα.
τωρα το να εχω ολα αυτα τα προβληματα λογο κακης χρησης, δεν παιζει.
το αυτοκινητο ολο το καλοκαιρι ειναι σε κλειστο γκαραζ γτ κινουμε με μηχανακι / ποδηλατο και το χειμωνα ειναι στο δρομο...κλασικα και απλα.
ουτε γρηγορος το παιζω με μαρσαρισματα κτλ, ουτε εχω αλλαξει το παραμικρο οπως φιλτρα, εξατμισεις κτλ ουτε εχω κανει τα φοβερα χλμετρα.
με το παλιο αθανατο corolla ειχα φτασει τα 70.000 οταν μου ζητησε τακακια.
δεν δικαιολογηται με τπτ.
οσο για τα φαναρια, ζητησα να κρατησω τα ραγισμενα για αποδειξεις αλλα μου ειπαν οτι δεν γινετε γτ τα στελνουν πισω για δικαιολογηση της εγγυσης. ειχαν ρωγμες δεξια και αριστερα, κοντα στις βασεις.
Νομιζω πως ο alex-g εχει δικιο, και ναι, σκεφτομαι να κινηθω νομικα εδω και πολυ καιρο, για αυτο εχω κρατησεις και ολες τις αποδειξες/φωτο.
τελος, αυτο το κολπακι με το air-condition το γνωριζω απο το corolla και το κανω απο την πρωτη μερα με μανιακη ακριβεια. αλλα και παλι... τπτ
Για την καταναλωση τι εχετε να πειτε? καλα για την απόδωση δεν λεω τπτ... παρολο που συνεχως εβαζα 100αρα βενζινα για καλο του κινητηρα...
|