Δεν τα μετραμε ετσι! δυσκολο να υπολογισεις! καταρχην δεν μας λες με τι τιμη βαζεις! 50 ευρω σκετο δεν λεει κατι!!! εγω πχ την προτελευταια φορα σε ταξιδι και μεγαλες αποστασεις με 42,88 λιτρα βενζινης εβγαλα 575 χλμ. Αυτο που λες σε ποια οδο ειναι? δεν θυμαμαι! παντως απο το ονομα και μονο ειμαι 90% σιγουρος οτι καπου κλεβει! μεσα στην πολη συνηθως με 37 λιτρα (δλδ τερμα πανω βελονα μεχρι το τσακ της αντλιας μεχρι την τελευταια γραμμη σχεδον και λιγο ποιο πριν) βγαζω καπου 400χλμ+ με κανονικη οδηγηση δλδ και με καμια προσπεραση κτλ οχι οικονομικη δλδ αλλα ούτε και με σκισιμο. Αν μπορουσα να οδηγησω ποιο οικονομικα θα εβγαζε περισσοτερα αλλα ως συνηθως δεν μπορω! επίσης οταν βαζω βενζινη το γεμιζω απο τερμα κατω βελονα (40 λιτρα παιρνει) ή εστω αναμεσα στις 2 τελευταιες (37-38 λιτρα) μεχρι τερμα πανω να ακουστει τσακ αντλιας για να κανω μετρησεις! εχω σταματησει να βαζω λιγο λιγο εδω και καιρό! επίσης παντα μετραω τα χλμ με τον χιλιομετρητη δλδ μηδενιζω με καθε γεμισμα και κανω καταχωρησεις στο προγραμμα για android mycars στο κινητό μου για να ξερω τι μου γίνεται. Ετσι ξερω πως αν παω να βαλω βενζινη με τις ιδιες αποστασεις βελονας και μου βαζουν ΔΗΘΕΝ παραπανω λιτρα αυτο αυτόματα σημαινει πως αυτο το βενζιναδικο κλεβει. Αν ειναι νοθευμενη κιολας ειπα σε προηγουμενο ποστ πως το καταλαβαίνω. Οσα ειναι ενταξει και μιλαω για 10+ γεμισματα ΠΑΝΤΑ ειναι τα λιτρα που ειπα πριν! εδω πας μπετονι για 18 λιτρα και στο γεμιζουν με 25!!!! τι να λεμε τωρα!!!!
ειδικα τα βενζιναδικα στην Καβαλας που εχουν τωρα βενζινη με 1,72 κατι 100% κλεβουν! ηδη ο αδερφος μου την εχει πατησει μερικες φορες!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-09-12 στις 20:14.
|