Μην βαλετε μονο στην ECO στο Χαλανδρι δεξια οπως παμε προς την διασταυρωση Αγιας Παρασκευης, εβαζα παλια, μετα σταματησα και εβαλα προσφατα γιατι θα εμενα! το μετανιωσα!!! εβαλε και περισσοτερα λιτρα απο αλλους!!! εκτος αυτου το wideband βαραγε κοφτες στα 16-17 στο ρελαντι αντι 14-15 και γενικα το αμαξι δεν πηγαινε βημα!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!! τσαμπα 72 ευρω που εδωσα! btw προχτες γεμισα με SHELL με τιμη λιτρου 1.842 και εδωσα 69 ευρω!!!! στο ECO ειχε το λιτρο 1,769! επισης μου εβαλε 41 λιτρα οταν στον αλλον που βαζω τωρα για την ιδια αποσταση στην βελονα βαζω 37 με 38 το πολυ....και κανω και περισσοτερα χιλιομετρα και παει και το αμαξι καλυτερα και εχω ποιο μειωμενη καταναλωση! γιαυτο δεν σημαινει παντα οτι το φτηνο ειναι οτι γλιτωνεις λεφτα! μπορει ετσι να νομιζουμε!
ΑΑΑ! και ενα SHELL καλο στο περιστερι στην οδο Πελοπιδα οπως παμε προς Θηβων στο δεξι μας χερι, δοκιμασμενο! σημειωση εχω δοκιμασει και 95αρα VPOWER και πηγαινε καλυτερα το αμαξι, σε αυτο που βαζω στα Κ.Πατησια. Καποια στιγμη θα δοκιμασω και 100αρα!
|