Latest update,ολα οσα εγραψα παραπανω ισχυουν και με το παραπανω σημερα πηγα ρωτησα πιστοιποιημενο εγκαταστατη αεριου και μου τα επιβαιβεωσε ολα το αεριο εκτος απο την αναμφισβητητα μεγαλη οικονομια που κανει στα καυσιμα προκαλει και μεγαλες ζημιες στον κινητηρα του αυτοκινητου σου σε βαθος χρονου,για να μην παραξηγηθω το βαθος χρονου ειναι περιπου 80,90.000 χλμ που στην καλυτερη και πιο λαιτ περιπτωση μπορει να χρειαστει ελεγχο η αντικατασταση βαλβιδων εξαγωγης η και ακομα αντικατασταση κινητηρα..Δεν ξερω για εσας αλλα εγω το κορολλακι μου να δεν πεφτουν οι πορτες κατω οπως του λακη του γλυκουλη δεν εχω σκοπο να το αλλαξω τι να την κανω την οικονομια αν ειναι να ρημαξω το αμαξακι μου,ας λειπει το αεριο...Με θρασος ο τυπος αυτος μου ειπε πως με τα λεφτα που θα εξοικονομησω απο την χρηση αεριου δεν θα με ενδιαφεερει οποιοα βλαβη παθει το μοτερ και θα ειμαι σε θεση να δωσω και 500 και 600 ευρω που θα ακνει ενα μεταχειρισμενο μοτερ χωρις καθολου να ξερει τα οικονομικα μου και αν πραγματικα θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο η αν θα πετουσα το αψυχο κουφαρι της κορολιτσας μου μη μπορωντας να την αναστησω,αυτα τα λιγα συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
ΥΓ.Αληθεια αραγε και με τα "νιτρα"θα ισχυει το ιδιο?
|