Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-12, 19:42
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μωρε οτι δεν καθαριζετε ετσι το ξερω.. Ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτηκα καθως δεν εχω ΚΑΘΑΡΟ οινοπνευμα και απο σπρευ ουτε λογος, καθως οτι εχω εχει και λαδι στα συστατικα του, πραγμα που νομιζω δεν πρεπει να παει εκει. Και τετοια ωρα που εγινε πιασ'το αυγο και κουρευτο. Και μου ηρθε σαν "λυση" γιατι ετσι μου το καθαρισε ενας μηχανικος στον Πασπαλιαρη πριν κατι μηνες που ειχε αναψει το check και λεει οτι ειδε κατι κομπιασματα τα οποια δεν ειχαν ομως καμια σχεση με το προβλημα που ειχα (μαλακιζομουν με το φιλτρο αερα και αναψε το τσεκ μετα απο λιγο, εγω πιο πολυ πηγα για να μου το σβησουν απλα γιατι δεν ειχα το obd τοτε και δεν εβγαλα ουτε τη μπαταρια, για να δω τι ειχε βγαλει το check). Απλα ξερω οτι πλεον ειμαι σε επιφυλακη, γιατι μπορει και να το κατεστρεψα. Δεν αποκλειετε. Εβγαλε κατι σαν γλιτσα οταν το φυσηξα.. Αυτο μου κινησε την περιεργεια και το οτι κανεις δεν το ειχε δει..

Edit: Βρηκα καθαρο οινοπνευμα, το εβγαλα παλι και απο πανω κοντευε να γινει γκρι απο τη βρωμα.. περιεργο.. να καθαρισω και το πανω μερος απο το φιλτροκουτι μπας και; εβγαλε καλη βρωμα αλλα τωρα γυαλιζει... θα το βαλω σε λιγο..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 08-09-12 στις 20:58.
Απάντηση με παράθεση