Γιωργο η σελίδα που ειπες ποιο πριν δεν δουλευει! στην σελιδα στα ηλεκτρονικα ειμαι γραμμενος τωρα, οπως ειπα και πριν αν δεν δοκιμασω κατι δεν πιστευω τπτ, στην ιδια σελιδα καποιος που εχει κανει σε πολυ παλιο αμαξι δοκιμες με υδρογονο επεμενε οτι δεν δουλευει και ειχε κανει ενα καρο σαχλαμαρες με το συμπαθειο! εγω εβαλα και αλλα ειδα!!!! οποτε δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λενε (τα αρνητικα ειδικά) αν δεν το δοκιμασω ο ιδιος! μαλιστα εχω δει (δεν θυμαμαι που) ιδιοκατασκευες με μαγνητες απο ηχεια κτλ!!! ΛΟΛ!!!! εκει ελεγαν οτι εβλεπαν διαφορες. Και κατι σχετικα με το τελευταιο, ναι μπορει αν οδηγας ποιο προσεκτικα-αργα κτλ να δεις την μικρη διαφορα αυτη εστω, αλλα γιατι να μην οδηγας ποιο ανετα και να εχεις αυτη την διαφορα με τα μαγνητακια??? ακομα και 40 και 50 ευρω να εχει αν τα δωσεις μια φορα ακομα και αν εχει διαφορα 0,5lt/100xlm αξιζει πιστευω, το θεμα ειναι πως ειναι δυσκολο οταν εχεις μικρη διαφορα να την δεις ή να την μετρήσεις! γιατι οπως εχουμε ξαναπει υπαρχουν τοσοι πολλοι παραγοντες που μπορει να μειωθει η κατανάλωση και να νομιζουμε οτι ειναι απο αυτο! πχ να οδηγαμε ποιο προσεκτικα, επειδη αλλαξαμε βενζιναδικο και εχει καλυτερη βενζινη και πολλα αλλα ακομα...
|