Νικηφόρε αν πεις στο
www.smart-cover.gr και δεις το ψηφιακό αμπερόμετρο έχει μια αντίσταση που το συνδέει εν σειρά,αλλά για να δουλεψει το αμπερόμετρο χρειάζεται ρεύμα ξεχωριστά.
Τα δοχεία διαφάνειας τα πήρα από τον χαβανέζο.
Το σύστημα δουλεύει ως εξ εις... ρεύμα από την ασφαλειοθήκη του αυτοκινήτου,(έχω και φωτογραφία) μετά ασφάλεια 30Α,μετά ρελε 40Α(έχω και φωτογραφία) που παίρνει εντολή από την αντλία του αυτοκινήτου.
ppschrs γεια σου
Τις διαφορές που είδα στο αυτοκίνητο είναι η έξεις...πρώτον μείωση στροφών στο ρελαντί κατά 100με 150 στροφές λίγο στον θόρυβο,εκκίνηση και μεσαίες στροφές πολύ καλό και η θερμοκρασία του αυτοκινήτου λίγο πιο κάτω..
Επίσης για την κατανάλωση ξεκίνησα να το δουλεύω 01/09/2012,περίπου 15-20% αλλά δεν το δουλεύω σωστά.Τώρα που μιλάμε με τον Νικηφόρο και μου λέει πως να το δουλεύω. πιστεύω πως θα κατεβάσω την κατανάλωση..
madvinegar γεια σου
Θέλω να σου πω,πως αυτό το σύστημα αν δεν είναι μπροστά να ψύχεται δεν δουλεύει σωστά.Ρώτησε και τον Νικηφόρο που το είχε μέσα στον κινητήρα και αναγκάστηκε να το μεταφέρει μπροστά από το ψυγείο.
Όσο για την θερμοκρασία παρατήρησα πριν το τοποθετήσω ήταν στην μέση του δείκτη τώρα είναι λίγο πιο κάτω και ένα άλλο που παρατήρησα αν στα 10λεπτά ρελαντί έπαιρνε 10 φορές τώρα παίρνει 6 φορές..