Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-12, 07:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σακη δυστυχως ο Χαιβανεζος ειναι ο μοναδικος ξενος που πουλαει διαχωριστες υδρογονου με ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ υδρογονο και οξυγονο! οποτε δεν εχουμε αλλες επιλογες! εδω υπαρχει απο Πατρα ο Τelematica αλλα τον μικρο τον εχει 400+ ευρω!!! εγω μονο αυτο πηρα απο εκει,τα αλλα ειναι του φιλου μου! Σακη τα δοχεια τα διαφανα που τα βρηκες? οταν εψαχνα κανεις δεν ειχε στην Ελλαδα!!! γιαυτο εφτιαξα με πατεντες. Το αμπερομετρο συνδεετε παραλληλα στο + δλδ για να μετραει ποσα αμπερ διαρεονται στο συστημα, για να εχεις και εικονα αφου ειναι ψηφιακο θες και σε σειρα συνδεση, για να γινει αυτο πρεπει να δωσει απο μια αλλη μπαταρια, για να παρει απο το αυτοκινητο θελει ενα εξαρτημα ηλεκτρονικο μικρο που το λενε isolated power module, εσυ πως του εδωσες ρευμα? εγω αυτο το εβαλα προχτες! η συνδεση ειτε γινει στην εισοδο + της PWM, ειτε στην εξοδο μετραει το ιδιο. Εγω το εχω μετα το ρελε εκει που παει το + στην εισοδο της PWM.
Βαζεις μια ποσοτητα ηλεκτρολυτη και βλεπεις ποσα Α πιανεις με τερμα την PWM αμα σε καλυπτουν δεν βαζεις αλλο, και μετα μειωνεις απο την PWM. Πιστευω πως αφου εισαι 1400cc πρεπει να δουλευεις στα 6.5-7Α, για να εχεις αντιστοιχια του 0.33 λτ/λεπτο στα 1000cc. Να ξερεις οτι αναλογα ποσο τρεχεις ανεβαζει αμπερ!!! λογικο επειδη το δυναμο φορτιζει ποιο καλα! οποτε απο την PWM μειωνεις τα Α! εγω εχω διακοπτη on/off αλλα παιρνει απο ACC (διακοπτη μηχανης), ετσι και ανοιχτος να μεινει μολις κλεισω μοτερ σβηνει το συστημα και μαζι και το αμπερομετρο.
Δεν ειναι σωστο παντως που πηρες απο αναπτηρα γιατι εχει δικια του ασφαλεια και ειναι μικρη! αν σηκωσεις καταλαθος πολλα Α θα την καψεις! εγω εχω ασφαλεια 30Α, παιρνεις δλδ ρευμα απο την μπαταρια μεσω της ασφαλειας οπλιζεις το ρελε 40Α το εχω βαλει, και μετα το ρελε παιρνει ρευμα απο ACC (διακοπτη μηχανης), περναει απο διακοπτη on/off κτλ. Ετσι ειναι σωστα, για αυτα συμβουλευτηκα φιλο ηλεκτρολογο αυτοκινητων.

ppschrs αν δεις στο δικο μου θεμα εχω γραψει εχω και εγω τετοιο συστημα! ο Σακης τωρα το εβαλε προφανως δεν εχει ακομα δει πολλά και δεν εχει κανει μετρησεις.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-12 στις 08:34.
Απάντηση με παράθεση