Εγώ από το χαβανέζο πήρα τα ποιο πολλά και από το smart-cover.gr πήρα το φλοτέρ τον ηλεκτρολύτη το ψηφιακό αμπερόμετρο,και τα υπόλοιπα από εδώ.
Να ξέρετε εγώ τον χαβανέζο τον έκανα χοντρή ζημία τον κατήγγειλα στο pay-pal μετά από 45 ημέρες την 50 ημέρα το έστηλε το δέμα χωρίς να μου πει τον αριθμό του δέματος.Την 70 ημέρα δίνω διαταγή στο pay-pal να του πάρουν τα χρήματα 76 ημέρα το δέμα φτάνει στα ΕΛΤΑ του χωριού.και ο χαβανέζο χόρευε από τα μηνύματά να μου στέλνει, αν θα τον πληρώσω..
Να ξέρετε μετά από 45 ημέρες να γίνεται καταγγελια να δεις πόσο γρήγορα το στέλνουν το δέμα,γιατί αν δεν τον καταγγείλεις πάει εισβάρος του αγοραστή και κάηκες. Βλακείες λέει ότι κάνει μεταφορά,τότε γιατί έχει προϊόντα στο σα'ι'τ.και να ξέρετε ένα δέμα από όπου κι'αν το στείλουν πάνω από 22 ημέρες δεν κάνει, εμένα το έστηλε 30/07/2012 και 16/08/2012 το παρέλαβα.
Το αμάξι μου είναι 1400κυβικά vvti το αγόρασα το 2002.
Όσο για το αμπερόμετρο το σύνδεσα μετά το PWM για καλύτερη μέτρηση,και για να μην βάλω διακόπτη από την μπαταρία για άνοιξε κλείσε,πήρα από τον αναπτήρα όπου όταν κλεινή το αμάξι να σβήνη.
Για την τοποθέτηση,τρύπησα και με την σέγκα το έκοψα και μετά με την λύμα το έτριψα.
Εγώ ξεκίνησα με 5 αμπέρ και 3% ηλεκτρολύτη αλλά στη διάρκεια έπεφταν τα αμπέρ,και πρόσθεσα κ΄άλλο ηλεκτρολύτη το πήγα στα 10% και 6.5 αμπέρ.
|