Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-12, 16:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Κοιτα να δεις, αν θες την ΜΕΓΙΣΤΗ οικονομια η λυση ειναι μια! υγραεριο! αν δεν θες φυσικα να δωσεις το αμαξι σου για να παρεις υβριδικο και με ηλεκτροκινητρα δλδ ή με πετρελαιο! αν δεν θες να δωσεις τοσα οσα κανει το υγραεριο ή φοβασαι για ζημιες κτλ, προτεινω υδρογονο οπως εχω βαλει εγω, ο Sakis33 και άλλοι που ξερω εκτος απο εδώ μέσα...Δεν εχει τοση οικονομια που εχεις με το υγραεριο, το καις μαζι με την βενζινη, αν ειναι καλο το συστημα εχει καπου 30% υπολογιζουμε σε πραγματικη μειωση, και εχεις και τα πλεονεκτηματα του υγραεριου, δλδ τραβαει καλυτερα, μειωμενα καυσαερια, λιγοτερο θορυβο κινητηρα κτλ. Με την προυποθεση να το φερεις απεξω για να πας σε κοστος καπου 500 ευρω για το συστημα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ υδρογονο-οξυγονο και ολα τα αλλα κομπλε. Αλλιως παει πολλα απο εδω και δεν συμφερει οικονομικα γιατι απλα δινεις κατι παραπανω και πας σε υγραεριο! τα μαγνητακια μαλλον ειναι μεγαλες μουφιες, αλλα επειδη δεν εχω δοκιμασει δεν μπορω να πω σιγουρα. Αν βρω με χαμηλο κοστος δλδ 30-40 ευρω χαλαλι να δοκιμασω αλλα αλλιως να μην πεταμε χρηματα τσαμπα! μαλλον κανεις δεν εχει βαλει γιατι καπου το είχαμε ξανασυζητήσει και δεν βρέθηκε κανεις να μας πει!
Δες και αυτο το θεμα : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=23059
Απάντηση με παράθεση