Θέμα: ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-12, 14:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στο θεμα της εξατμισης να πω πως φιλος με starlet GT 4EFTE ΜΑΜΑ, καπου βρηκε και έβαλε την μαμα εξατμιση επανω! δεν ειχε μεν καθολου θορυβο αλλα το αμαξι ηταν σκοτωμενο δεν ανοιγε καθολου καλα! αλλαζει εξατμιση με ενα τελικο μονο πισω και μαμα πολλαπλη-καταλυτη κτλ και βαζει 60αρα και το μοτερ σκοτωνε απλα! για την μαμα CT9 ακομα και με μαμα setup σε 4ΕFTE βαζουμε 55αρα ή 60αρα εξατμιση! εμενα ειναι 55αρα. Και εγώ το ίδιο δεν ειχα παθει? οταν εβαλα το μοτερ στο starlet αφησα την εξατμιση την μαμα νομιζω 35αρα αν θυμαμαι καλα? ή 38αρα δεν ηταν παραπανω και δεν ανοιγε καθολου! μιλαμε κοφτη δεν επιανε ουτε και η 1η!!! βεβαια ηταν ο μαμα καταλυτης απο κατω και ειχα 2 ετσι! μετα τα πεταω ολα και βαζω την 55αρα και νομιζα πως εχω παρει τα απιστευτα αλογα! Θεωρω πως 60αρα εξατμιση με 25αρα τουρμπινα ειναι παρα πολυ μικρη διαμετρος και ισως να φταιει αυτο! οσοι εχετε 25αρα τι διαμετρο εξατμισης φορατε? εγω νομιζω 70αρα βαζουν, αλλα να ρωτησω γιατι δεν ειμαι σιγουρος 100%. Παντως 65αρα και πανω ΣΙΓΟΥΡΑ! γιατι το 1ο που κανουν οσοι βαζουν μεγαλυτερη τουρμπινα απο την μαμα ct9 ειναι να βαζουν εξατμιση μεγαλυτερης διαμετρου? οταν καθυστερείς τα καυσαερια να φευγουν τι επιπτωσεις εχει?
Απάντηση με παράθεση