Καταρχην ευχαριστω για τα καλά σχόλια.
Τα κακά σχόλια θα διαγράφονται και ο συντάκτης αυτών θα μπανάρεται δια παντός.
Η ζαντα ειναι κατα τα πρότυπα της παλιας μου. Δλδ ασημί χειλάκι και ανθρακί μπράτσα. Απλα η παλιά ήταν 5μπρατση ενω αυτη ειναι 7μπρατση. Μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος και νομιζω πάει στο μπλε χρωμα του αυτοκινητου. (Οχι βεβαια τοσο οσο θα πηγαινε στην corolla του Αντρεα - corollapatra - Καλα τα λέω?).
Η ζάντα ειναι μαρκας ΝΕΧ-Ο, και τα λαστιχα που εβαλα ειναι τα bridgestone potenza re050A.
Η αλλαγη έγινε φυσικά στο συνεργαζόμενο κατάστημα μας, Αφοι Αναστασιάδη γιατι ήξερα πως ο Στρατος θα με προσέξει πολύ.
Τα πρωτα σχόλια μου ειναι τα εξής.
Ενω η ζάντα γεμίζει πολύ πιο ωραία το θόλο πλέον, το αμάξι γενικά έχει ψηλώσει.
Αυτο φυσικά εχει να κανει με το γεγονός οτι η διάμετρος του 205/50/16 που φορουσα ήταν μικρότερη απο την μαμα διασταση, ενω το 205/45/17 έχει διάμετρο ιδια/απειροελάχιστα μεγαλύτερη απο την μαμα διασταση.
Το αμαξι το νιωθω να πατάει πολύ καλύτερα και βασικά να ρολλάρει πολύ καλυτερα στις μεγάλες ταχυτητες. Αυτο δικαιολογειται απο το γεγονός ότι έχει μεγαλωσει το βήμα του (σε σχέση πάντα με το 205/50/16).
Αυτο που δεν εχω δοκιμάσει ακομα (δικαιολογημενα γιατι τα λαστιχα ειναι καινουρια και τα στρωνω ακομα) ειναι να κανω ταρζανιες οπως εκκινήσεις, μπασίματα, ντριφταρίσματα, burn-out, χειρόφρενα και τετακέ.
Μολις τα κανω θα ενημερωσω, ειδικά για το θέμα της εκκίνησης (σε σχεση με τα 205/50/16 με τα οποία είχε πολύ μπαμ το αμάξι - λόγω μικρότερης διαμέτρου).
Ίδωμεν!
Υ.Γ. Μια τελευταια αισθητική επέμβαση θέλω να κανω τωρα και το MAD-Mobile θα ειναι έτοιμο. Γνωριζει κανεις κανενα καλό και με καλες τιμες φαναρτζη κατα προτίμηση στον Πειραιά...?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 27-08-12 στις 10:15.
|