Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
στα σέρβις τώρα πληρώνεις λάδια και φίλτρα (και δεν συνηστώ το λάδι της toyota γιατι δεν βαζει το σωστό).δεν πληρώνεις ποτέ δίσκο πλάτό,ιμάντα χρονισμού και δυναμό (για ιμαντα δυναμο κατα 95% σιγουρος),τακάκια εγώ στα 35000 τα έχω ακόμα καινουργια λόγο του ότι προσπαθώ πάντα να εκμεταλεύομαι το δυναμικό φρενάρισμα του ηλεκτροκινητήρα στο μέγιστο.
βέβαια να γνωρίζεις ότι οι μπαραρίες έχουν κανα 2500 και το inverter μπροστά κανα 4000 σαν ανταλλακτικά.μπορεί σε κάποιον να κάτσει εκτός εγγύησης ή μπορεί και να μην σου βγάλει πρόβλημα ποτε.συνήθως τα προβλήματα σε αυτούς τους τομείς τα συναντάς κοντά στις 300.000 χιλ από ότι το έχω ψάξει.
|
Σε ευχαριστούμε πολύ για την γνώμη την είχαμε ανάγκη, δεν πρεπει να ειναι πολλά ατομα με υβριδικά. Δεν πληρώνεις ποτέ δίσκο πλατό,ιμάντα χρονισμού και δυναμό επιπλέον απο αυτό που πολύ σωστά πρόσθεσες στο Yaris HSD υπάρχει ακόμα μια βελτίωση τα τακάκια είναι ανθεκτικότερα στο φρενάρισμα με συνέπεια η Τoyota να σου λεει οτι έχεις ακόμια ποιο οικονομικό σερβις. τακάκια για 90.000km λένε στην toyota. To πετρέλαιο D-4D εχει ακριβώς τα ιδια σέρβις με το βενζινοκίνητο τωρα τα κόστη είναι ελαφρός μειωμένα. περιίπου στα ιδια βγαίνουν. Το υβριδικό οπως ο φιλος μα ειπε οταν το πιέσεις θα κάψει κανονικά και σαν βενζινη. επέτρεψε μου σαν κάτοχος ντιζελ μοντελου με τον ιδιο κινητήρα να γερνω προς τα ντιζελ . Δεν ξερω γιατι αλλά τις βενζίνες ακόμα και υβριδικές τις φοβάμαι, ειναι βενζίνη και οταν ειναι βενζίνη για μενα είναι φύρα. Απο κει και περα θα μας διαφωτίσει περισσότερο ο Κωστας αν δεν κανω λαθος με το Ayris HSD.