Εγώ πάντως μια 2 φορες ειχα τραβηξει χειροφρενο και αυτο στο σταρλετ που ειχε στην αρχη ταμπουρο πισω, μετα με τα δισκοφρενα δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο δεν χειροφρενιαζει αρκετα δλδ για να κανεις χειροφρενα. Βεβαια φιλος μου εκανε χειροφρενα με ενα rallye 106 σε μια αλανα και πως βρεθηκε κοντα στο πεζοδρομιο βρηκε πανω και τουμπαρε το αμαξι και επαθε σοβαρες ζημιες! ενας αλλος σε πιστα στα Μεγαρα εφερε τουμπα επισης με χειροφρενο στην Κ9 αν την ξερεις. Καλο ειναι να αποφευγετε γιατι οπως ειπαν και παραπανω και το αμαξι μπορει να παθει πολλες ζημιες και φυσικα καταπονουνται απο τα αμορτισερ μεχρι τα σινεμπλοκ και ακρα ζαμφορ κτλ κτλ. Εμενα απο τοτε που εβαλα 4EFTE δεν μου χρειαστηκε ξανα ετσι κι αλλιως γιατι αν θελω να πεταξω κολο ριχνω μια αποτομη τιμονια με τερμα τουρμπισμα και γυριζει σα να τραβηξα χειροφρενο, μια αλλη φορα στην corolla ειχα αλλαξει πισω βιδες και εκανα την camper -3,5 και δεν οδηγιοταν μονιμως πηγαινε στις στροφες σα να τραβουσα χειροφρενο!!! μετα το εκανα -1.0 και ηταν οκ, απλα το αναφερω γιατι πεταγε συνεχεια τον κολο!!! μου λει ο μηχανικος μου καλα ρε #$#$% BMW την περασες την corolla? ΛΟΛ!!!!!
|