Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-08-12, 10:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πάντως εγώ αυτά τα trip computers ποτέ μου δεν τα εμπιστεύτηκα! και στο Auris του αδερφού μου αλλά μπορεί να λέει εκεί και άλλα να μετράς αν κάνεις μετρήσεις! ξέρει κανείς τελικά με ποιόν τρόπο μετράνε? πως βγάζουν τα αποτελέσματα? από που παίρνουν κάποιο σήμα? το καλύτερο που κάνω και εγώ είναι να γεμίζουμε από τέρμα κάτω βελόνα δλδ στην τελευταια γραμμή μέχρι πάνω, όταν όμως κάνει τσακ η αντλία στο βενζινάδικο οχι να μας πρεσσαρουν και αλλο γιατι πολλές φορές βάζουν αέρα! μηδενίζουμε τον χιλιομετρητη και βλεπουμε ποσα χλμ κάναμε όταν πάμε να ξαναγεμίσουμε, έχουμε σημειώσει και πόσα λίτρα βάλαμε και βλεπουμε τι γίνεται, αν θέλουμε τα περνάμε και σε ενα ειδικό πρόγραμμα και είμαστε σίγουροι. Εγω έτσι μετράω αν και άρχισα πρόσφατα να το κάνω και καταλαβαίνω και ποιά βενζινάδικα μας κλεβουν στα λίτρα! το βενζινάδικο που γέμισες είναι αξιόπιστο? ή οτι νανε? γιατί ένα λάθος βενζινάδικο που κλεβει και νοθεύει είναι αρκετό για να τρελάνει και εσένα και το trip computer! ενώ το αμάξι σου μπορεί να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα!
Απάντηση με παράθεση