Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Εσύ δηλαδή με το 8,3/100χιλ που λες υπολογίζεις επειδή έφτασε η βελόνα στην μέση ότι έχει κάψει 25 λίτρα ενώ ο υπολογιστής ταξιδιού του αυτοκινήτου με το 5,6/100χιλ λέει ότι έχει κάψει 17 λίτρα.
Πρώτον δεν ξέρεις τι σχήμα έχει το ρεζερβουάρ του σεντάν και μπορεί μέχρι την μέση που δείχνει η βελόνα να κατεβαίνει πιο γρήγορα άρα να μην έχει κάψει 25 λίτρα που υπολογίζεις εσύ αλλά λιγότερα και από την μέση και κάτω να κατεβαίνει πιο αργά.
Δεύτερον η πιο σωστή μέτρηση που νομίζω εγώ είναι να φουλάρεις το ρεζερβουάρ από εκεί που θα ξεκινήσεις, να μηδενίσεις τον μερικό χιλιομετρητή, να κάνεις το ταξίδι σου και μόλις επιστρέψεις να γεμήσεις πάλι το ρεζερβουάρ στο ίδιο βενζινάδικο και τότε θα δεις πόσα λίτρα έκαψες στα χιλιόμετρα που έκανες και με διαίρεση θα δεις την κατανάλωσή σου.
|
Τα λίτρα που κάιω ειναι 25 (στο Ε12 sedan 1.4) απο κει βγαίνει το 8.3λιτρα στα 100χλ. Ομως απο οτι βλέπω στα προηγούμενα μηνύματα δεν ειμαστε καθολου σίγουροι για το τι ντεπόζιτο εχουμε . Μέχρι τώρα πίστευα οτι έχω 55λιτρα. το 25 ειναι απο το βενζιναδικο full-ταξιδι και ξανα γεμισμα, ποτέ δεν πολυ πίστευα το trip,αλλά πιστευα οτι το πολί εχω διαφορα με το trip 0,5λ/100 παραπάνω
Το ερωτημα μου ειναι μηπως παρέλειψα κατι στο σερβις και τωρα καει τα αντερα του??? μηπως με καθαρισμό μπεκ θα κατεβω λιγο σε κατανάλωση?? μετα στο παλιο λαδι θα βαλω και καθαριστικό liqui moly engine flush. και θα το κατεβασω μαζι με το παλιο λαδι. στο καινουργιο λαδι θα βαλω προσθετικό λαδιου ,ceratec by liqui moly . επειδη το αυτοκινητο έχει 164.000km ρωταω μηπως χρειάζεται να ελεγχθει κατι να αλλαχτει? Για να πέσει η καταναλωση? θα παει για σερβις σε 1000km.