Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-08-12, 10:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια για 4εφε και 4εφτε ξέρω ότι σχεδόν όλα με τον καιρό χάνουν λαδι απο κάρτερ... Και εμενα χάνει... Μικρή ποσότητα ειναι φυσιολογική...
Δεν είναι φυσιολογικό! φυσιολογικες είναι οι φθορές μετά απο πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα! πρέπει να τα επισκευάζουμε φυσικά! αν χάνει και βλεπουμε λάδια κάτω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί αν μεινουν στον δρομο και τα πατήσει κανεις....αλιμονό του! αν δεν βλεπουμε λάδια κάτω τότε οκ, εγώ το τσεκάρω παρα πολυ συχνα δεν εχω δει τπτ κατω ποτέ! όπως είπα είναι αρκετά χρονοβόρα και κοστίζει η ιστορία οποτε αν δεν χανει κατω δεν ασχολούμαστε, αυτό δεν σημαινει ομως πως ειναι φυσιολογικό. Επίσης καλό είναι αν συμπίπτει ο καιρός αλλαγής του ιμάντα χρονισμού να το συνδυάσουμε καθώς αρκετά εξαρτήματα είναι κοινά από αυτά που πρέπει να λυθούν για να γλιτώσουμε διπλες δουλειες και εργατικά! εγώ αυτό θα κάνω όταν είναι πάντως....επίσης για να δούμε πόσο χάνει σηκώνουμε το αμαξι επανω και καθαριζουμε καλα με σαπουνονερο το καρτερ να γινει λαμπικος, μετα απο μερικα χλμ το ελεγχουμε να δουμε ποσο δακρυζει. Εμένα τα πασαλημενα λάδια μπορει να είναι και απο την αντλία του υδραυλικου γιατι εχανε πολύ και προσφατα την αντικατεστησα, ετσι δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτα εκει ειναι απο το καρτερ (φλατζοκολλα) ή την φλατζα στροφαλου, θα τα καθαρισω καλα και θα τσεκαρω.
Απάντηση με παράθεση