όχι στην πολλαπλή δεν πέφτει σταγόνα λάδι! επισκευη τουρμπίνας δεν εχει γινει ποτέ και πρέπει να έχει κοντα 175.000χλμ όπως και το μοτερ μου. Ο μηχανικός μου πάντως έλεγε πώς είναι από τον άξονα της τουρμπίνας, αλλά είναι ευκολότερο να αλλαχτούν τα τσιμουχάκια πρώτα αφού έχει το μοτερ τοσες χιλιαδες χλμ να είμαστε σίγουροι και μετα βλεπουμε! για την τουρμπινα εχει και κιτ επισκευης με καλες τιμες στο ebay δεν είναι αναγκη να αλλαχτει, αλλα επειδη παλιοτερα που την ειχα βγαλει 2 φορες ειχα δει ενα μικρο ριγματακι στο μαντεμι πρεπει να ειμαι σιγουρος τι εχει γίνει με αυτό αλλιώς δεν λέει η επισκευη της. Α! btw πριν απο λίγο άλλαξα το μαμά σωληνάκι που συνδέει μια γωνιακη βαλβίδα αντεπιστροφής στο ψευδοκάπακο για αναθυμιάσεις λαδιού με την πολλαπλή εισαγωγη και στα 2 σημεια του ειχε κοψίματα στις άκρες, στο πλευρο της βαλβιδας ειχε λαδια φρεσκα πασαλημενα που σημαινει πως εχανε λαδια απο εκει! προσφατα το τσιμουχακι της βαλβιδας εχει αλλαχτει και δεν ειναι απο εκει γιατι τα λαδια ηταν επανω στην βαλβιδα και οχι πανω στο ψευδοκαπακο.
Υ.Γ και απο τσιμουχακια βαλβιδων μπορει να ειναι! ενας φιλος με Χιουνται αξεντ εκαιγε μου ειχε πει μισο λιτρο στα 1000χλμ! και στο ρελαντι εβγαζε συνεχεια πολυ γαλαζιο καπνο πισω! τα αλλαξε με 80 ευρω!!!! και δεν εκαιγε σταγονα μετα ουτε και καπνους πισω!
|