Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-07-12, 01:39
epizoitis Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 171
epizoitis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαλησπέρα παιδιά. Παλιό το θέμα αλλά αν με ρωτούσατε που οδεύουμε θα έλεγα "στον αγύριστο". Ζω στα Χανιά. Το τι έχω δει στο δρόμο δεν μπορώ να σας περιγράψω, θα χρειαζόμουν πολλές μέρες. Έχω καταλήξει στο ότι η βλακεία, η ηλιθιότητα(κυριολεκτώ), η άγνοια κι ο εγωισμός χαρακτηρίζουν τη συντριπτική πλειονότητα των οδηγών. Γιατί ηλίθιος είναι αυτός που οδηγεί μηχανάκι με το κράνος στο χέρι ή χωρίς κράνος, αυτός που πάει αντίθετα στο μονόδρομο (στη γειτονιά μου το βλέπω κάθε μέρα, πολλοί,πολλές οδηγούν έτσι) που παραβιάζει το ΣΤΟΠ με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα για να μην περιμένει λίγα δευτερόλεπτα και τον φωτεινό σηματοδότη Βέβαια κάποιοι οδηγούν στο πεζοδρόμιο και δε σταματάνε ούτε σε πεζό...Κατάντια!!!Η ζωή μας να εξαρτάται από τέτοιους άχρηστους κι ανεγκέφαλους!!!Κι αν μιλήσεις εισπραττεις από αδιαφορία έως προσβολή. Ελάχιστοι/ες οδηγούν σωστά. Εκτός από την έλλειψη παιδείας υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται από κανέναν: ο σεβασμός στον Νόμο (Νόμος είναι κι ο ΚΟΚ) ο οποίος δε μαθαίνεται πουθενά στους Έλληνες και σε όσους ξένους μένουν στη χώρα.
Προσοχή λοιπόν αδέρφια. ¨Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι"...Καλά να 'στε όλοι κι όλες.
ΥΓ. Για τους δρόμους στα Χανιά δε γράφω τίποτα.Ό,τι είναι οι οδηγοί (κι η εκάστοτε Δημοτική αρχή) είναι κι οι δρόμοι..
Απάντηση με παράθεση