Χτες έβαλα πάνω το συστημα υδρογονου 2η εκδοση, δοκιμαζοντας λοιπον αν δουλευει καλά ήμουν στο ρελαντί κανα μισαορο! (1000rpm) δεν θυμαμαι ακριβως ποση ωρα εκανε αλλα αρχισε να βγαζει ντουμανια γαλαζιο καπνο και βρωμαγε καμμένο λάδι, αν παταγα το γκαζι λιγο καθαριζε μετα τα ίδια. Πιστευα πως ειναι απο το λαδι υδραυλικου παλιοτερα γιατι εχανε η αντλια και ετρεχε επανω στην σωληνα εισαγωγης της ct9 και ειχε σπασει στο κατω μερος και τα επερνε μεσα! μεχρι και το i/c ηταν γεματο λαδια!!! τωρα ομως? ο μηχανικος μου ελεγε πως τα καιει η τουρμπινα δλδ οτι χανει ο αξονας κλασικα και φευγουν στην εξατμιση. Υπάρχει κανεις τροπος να σιγουρευτω αν ειναι αυτη, ή είναι τσιμουχακια βαλβιδων? να πω πως το κανει ΜΟΝΟ σε ρελαντι πολη ωρα και καμία άλλη στιγμή!!! επισης το πρωι που εβαλα μπρος εβγαλε λιγο (μαλλον απομειναρια απο χτες) και μετα καθαρισε και κανένα προβλημα! καμια ιδέα κανείς?
ξέχασα να πω οτι οσο και να τουρμπιζω δεν εχω παρατηρησει να καιει λαδια δλδ να δω καπνους πισω (εχω και πισω καμερα 180 μοιρων), οποτε το προβλημα ειναι στο ρελαντι μετα απο πολυ ωρα στις ΙΔΙΕΣ στροφές! αν αυξομειωνονται τοτε παλι δεν το κάνει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-07-12 στις 11:07.
|