Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-12, 20:41
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά μην μπερδεύεστε!! Επειδή ήταν ονόματα που έμειναν στην ιστορία ως οι καλύτεροι οδηγοί δεν σημαίνει ότι ήταν και ΘΕΟΙ!!

Όλα αλλάζουν και τα ρεκόρ καταρρίπτονται. Πέρασαν αυτοί και ήρθαν νέοι.

Αυτή την στιγμή και με βάση τα αποτελέσματα (νίκες, βάθρα, πρωταθλήματα) ο κορυφαίος όλων των εποχών στο συγκεκριμένο άθλημα, είναι ο Loeb.
Όταν περάσουν καμιά 30αρια χρόνια ότι λέμε εμείς για τους πιο παλιούς θα λένε οι νέοι για τους τωρινούς!

Επίσης, συγκρίσεις με το αν ένας, νέας γενιάς οδηγός, θα μπορούσε να οδηγήσει και να πάει καλύτερα από έναν παλιάς γενιάς ή και το αντίστροφο, σαφώς δεν μπορεί γίνει.
Και εδώ το ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος μπορεί να το κρίνει μόνο το αποτέλεσμα δλδ ο χρόνος που μπορεί να επιτύχει σε κάποια ειδική.

Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης θα σου πω εγώ.

Δλδ θες να πεις οτι οι παλιοί ήταν άνθρωποι ενός άλλου σύμπαντος και μόνο αυτοί οδηγούσαν εκείνα τα αυτοκίνητα?
Επίσης θελεις να πεις πως ένας σημερινός οδηγός δεν θα μπορέσει να εκκινήσει και τα πάει στο όριο ένα Group Β ?

αν νομίζεις πως είναι έτσι τότε απάντησε μου : Πιστεύεις πως αν εσύ εκπαιδευτείς με ένα CITROEN DS3 WRC δεν θα μπορέσεις να το πας γρήγορα?
φιλε μου διαβασε το τελευταιο μου σχολιο.Ειπα οτι ο loeb ειναι κορυφαιος βαση στατιστικης, de facto ! οκ ξεχνα τις συγκρισεις μεταξυ παλιων - νεων οδηγων ,πες οτι ειμαι εγω λαθος,ομως αμφισβητεις οτι το παλιο Π.Π.Ρ ηταν πιο ανταγωνιστικο , πιο δυσκολο ,με ποιο πολλους ικανους οδηγους και αξιομαχες ομαδες???συγκριση χρονων δε μπορει να γινει γιατι ποτε οι ειδικες δεν ειναι ακριβως ιδιες οποτε υπαρχουν πολλοι μεταβλητοι παραγοντες

Αλλα ο βαθμος δυσκολιας- ανταγωνιστηκοτητας αφαιρει αρκετους ποντους απο τον loeb , θεωρεις εσυ οτι αν ετρεχε στο παλιο Π.Π.Ρ θα χε πετυχει οοοολες αυτες τις νικες ?? εγω αμφιβαλλω... μπορει παλι να καταφερνε να ειναι κορυφαιος αλλα αποκλειεται να πετυχαινε αυτα τα ρεκορ που εχει επιτυχει ....τον βοηθησε πολυ ο ξεπεσμος του σπορ τα χαμηλα στανταρντ και ο συνεχως μειουμενος ανταγονισμος κι οχι μονο το ταλεντο του ( που ειναι ομολογουμενως υψηλο)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 10-07-12 στις 20:48.