Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-12, 19:57
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 204
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
25 ευρω υγραεριο και 500 χλμ σε τι αμαξι ρε παιδια?σε 1000αρι yaris?
δεν ξέρω αν σου φαίνεται απίστευτο, αλλά δεν υπερβάλλω καθόλου...
Corolla 1400cc
Εάν πηγαίνεις με 90 χλμ και 2800 στροφές σε εθνική...δεν καίει τίποτα...
Ξέχασα να πω ότι εγώ κάνω τη συντριπτική πλειοψηφία των χλμ σε εθνικό δρόμο με ακριβώς αυτή την ταχύτητα...
Ελάχιστα χλμ κάνω μέσα σε πόλη...γιατί πηγαίνω συνέχεια Γιάννενα - Καλπάκι (κάνω μάθημα εκεί, φιλόλογος γαρ...)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε σχεση με αλλους που ξερω παω και κυριλε εγω και σιγουρα εχω βελτιωθει παρα πολυ απο την αρχη που πηρα αμαξι! εκει να δεις πως πηγαινε το σταρλετ, το μαμα μοτερ κοφτες, σπινιαρισματα το ειχα σκισει λεμε! οταν το εκανα turbo εμεναν κατω τα λαστιχα μεχρι και την 3η εσκιζα. (κοντο σασμαν ατμοσφαιρικο και 185/55/14) Πανε τα λαστιχα πανε και οι βασεις μηχανης, μεχρι και ο δισκος εγινε ντεφι και βγηκαν εξω κατι κλοστες! ξεχασα να αναφερω οτι καποια στιγμη εσπασαν και τα συχρονιζε στο σασμαν! Τωρα δεν κανω τετοια...δλδ λετε οτι δεν συμφερει να βαλω υγραεριο? γιατι? για την αποσβεση που θα αργησει πολυ? ομως οταν καθε φορα γεμιζω δεν θα ειναι ωραια να μην σκαω 60αρες και βαλε? γιατι ενταξει απο τα 160 περιπου που θελω τωρα καθε μηνα βενζινες δεν μας χαλαει να ειναι καπου στα μισα ε?
Η οικονομία είναι κάπου στο 50% και κάτω...Εάν κάνεις 10.000 χλμ και έχεις πληρώσει για ένα καλό σύστημα πάνω από 1000 ευρώ - εγώ στο αμάξι μου δε θα έβαζα ποτέ κάτι φτηνό και να φοβάμαι ότι θα με μαζεύουν από το δρόμο - τότε θα κάνεις απόσβεση σε 2 χρόνια...Αξίζει σήμερα κάτι τέτοιο; και με τον κίνδυνο στο ενδιάμεσο να σου αυξήσουν το φόρο (Ελλάδα είμαστε...) και να μην κάνεις απόσβεση ούτε σε 5...;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 03-07-12 στις 15:38. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση